صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
سخنگوی آتش ‎‌نشانی تهران به آنا خبر داد؛

رفع ناایمنی ۱۸۰۰ واحد درمانی در تهران/ مجوز فعالیت مراکز ناایمن تمدید نمی‌شود

سخنگوی آتش نشانی تهران با اشاره به همکاری با وزارت بهداشت برای رفع ناایمنی ساختمان‌های با کاربری درمانی گفت: پس از شناسایی ۲ هزار و ۳۰۰ ساختمان درمانی، ۶۵ درصد آنها نسبت به رفع ناایمنی اقدام کردند.
کد خبر : 900455

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌ نشانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه همکاری وزارت بهداشت با آتش‌ نشانی برای ایمنی بخشی به ساختمان‌های با کاربری درمانی مناسب است، اظهار کرد: پس از حادثه کلینیک سینا اطهر که چندسال قبل رخ داد و متأسفانه 19 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند، وزارت بهداشت مکاتبه‌ای را با آتش‌ نشانی و شهرداری انجام داده و به صراحت تأکید کردند که نا ایمنی ساختمان‌های با کاربری درمانی و هر ساختمانی که مجوزی از سوی وزارت بهداشت دارد، شناسایی و پس از رفع ناایمنی مجوز فعالیت آنها تمدید شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ما 2 هزار و 300 ساختمان با کاربری درمانی را در بازدیدهای خود شناسایی کردیم، هر چند احتمالا واحدهای دیگری هم وجود داشته باشد که هنوز ایمنی لازم را نداشته باشند، افزود: پس از دستور وزارت بهداشت بسیاری از این واحدها به آتش‌ نشانی آمده و خواستار کمک و راهنمایی برای رفع ناایمنی خود شدند و در این راستا ما نیز ساختمان‌ها را فازبندی و مرحله به مرحله آنها را برای رفع ناایمنی موجود راهنمایی کردیم.

ملکی تصریح کرد: خبر خوب در مورد این ساختمان‌ها این است که از بین 2 هزار و 300 ساختمان ناایمن درمانی، هزار و 800 ساختمان یعنی بیش از 65 درصد آنها تأییدیه گرفتند و مابقی آنها نیز در حال طی کردن فرایندهای لازم برای ایمن سازی ساختمان‌های خود هستند.

وی تأکید کرد: این واحدهای درمانی برای ایمن‌سازی پای کار آمدند و می‌بایست این‌کار را انجام می‌دادند در غیر این صورت مجوز آنها از سوی وزارت بهداشت تمدید نمی‌شد. مراکز درمانی با اماکن دیگر متفاوت بوده و در آنجا کسانی هستند که خود نیاز به کمک دارند و اگر حادثه‌ای در آنها به وجود می‌آمد جابجایی‌ آنها بسیار سخت است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی بیان کرد: بسیاری از اماکن پس از اینکه تأییدیه‌های لازم را در زمان افتتاح پروژه دریافت می‌کنند در ادامه نسبت به نگهداری آن بی‌توجه هستند، این در حالی است که باید نسبت به ایمنی ساختمان‌ و سلامت ساکنان آن هوشیار بوده و از آتش‌نشانی بخواهند که ایمنی ساختمان را مورد بررسی قرار بدهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر