صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲

«سرطان» دختران 18 سال به بالا را تهدید می‌کند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه سرطان سینه، دختران 18 سال به بالا را تهدید می‌کند، راهکار مقابله با این سرطان را تشریح کرد.
کد خبر : 900408

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش مراکز درمانی درون‌استانی پیشگیری از سرطان سینه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز و با هدف آشنایی با دستاورد‌ها و پیشرفت‌های علمی در زمینه سرطان سینه برگزار شد.

این همایش با همکاری واحد آموزش بیمارستان امام سجاد(ع)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز، معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر استان آذربایجان‌شرقی و با حضور کارکنان گروه پرستاری و مامایی و با تدریس الهه سیدرسولی برگزار شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این همایش ضمن بررسی نوع تومور در سینه‌ها و روش‌های درمانی گفت: شایع‌ترین سرطان در بین بانوان سرطان سینه است که اغلب در سنین میانسالی و سالمندی رخ‌ می‌دهد و نیاز است تا زنان قبل از ابتلا به این بیماری با روش‌های تشخیص زودرس آشنا شوند؛ چراکه تشخیص زودهنگام سرطان سینه کمک می‌کند تا راه‌های درمانی بهتری به کار گرفته شود و نتیجه کار نتیجه‌بخش باشد.

سیدرسولی با اشاره به عدم وجود محدودیت سنی در ابتلا به سرطان سینه، سنین میانی را شایع‌ترین زمان ممکن نامید و افزود: سرطان سینه در هر سنی ممکن است فرد را مبتلا کند که این بیماری دختران را از ۱۸ سالگی به بعد تهدید می‌کند؛ اما در سنین میانسالی این بیماری شایع‌تر عنوان شده؛ به‌ طوری‌ که بررسی‌ها نشان می‌دهد یک هشتم زنان به سرطان سینه مبتلا می‌شوند؛ بنابراین چنانچه این بیماری در همان مراحل اولیه تشخیص داده شود شانس بالایی برای درمان وجود دارد.

وی تأکید کرد: اگرچه در مراکز درمانی اقدامات غربالگری برای این بیماری انجام می‌شود، اما لازمه این امر آن است که افراد زمانی که شواهد اولیه و احتمالی این بیماری را در خود مشاهده کردند باید سریعاً به پزشک معالج مراجعه کنند تا اقدامات تشخیصی و درمانی لازم در مورد آنان صورت گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: پیشگیری از سرطان سینه به اعمال تغییراتی در الگوی زندگی بستگی دارد که مؤثرترین آنها داشتن فعالیت و تمرینات بدنی منظم و روزانه، رژیم غذایی مناسب، کاهش وزن، عدم مصرف الکل و دخانیات، کاهش مصرف چربی و قرار نگرفتن در معرض عوامل سرطان‌زاست و باید مبتلایان را به این باور رساند که سرطان سینه قابل درمان و پیشگیری است و بیماران مبتلا به سرطان بهبود می‌یابند.

به گزارش آنا، بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز در زمره یکی از مراکز فعال در زمینه اقدامات غربالگری و درمانی بیماری سرطان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر