صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۱ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲

کاظمی: ۶۹۳ پژوهش‌سرا برای توسعه طرح‌های پژوهشی دانش‌آموزان وجود دارد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۶۹۳ پژوهش‌سرا برای توسعه طرح‌های پژوهشی دانش‌آموزان وجود دارد.
کد خبر : 900236

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی (بخش دانش‌آموزی) که امروز بعدازظهر 15 اسفند در باشگاه دانش‌پژوهان جوان برگزار شد، اظهار کرد: دانش‌آموزان باید خود را در رقابت علمی ببینند. توجه به دانش‌آموزان نخبه، پژوهش، نوآوری و خلاقیت مورد تاکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز است.

وی با بیان اینکه فرصت را باید برای دانش‌آموزان فراهم آوریم تا کسانی‌که مستعد هستند در امسیر پیشرفت قرار بگیرند، عنوان کرد: دانش‌آموزانی که استعداد دارند در این کشور کم نیستند و نظام تعلیم و تربیت باید این فرصت را فراهم کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از بستر پژوهش‌سراهای آموزشی، جشنواره نوجوان خوارزمی و مسابقات علمی پژوهشی باید فرصت را برای دانش‌آموزان خلق کنیم، تصریح کرد: دانش‌آموزان باید در این پژوهش‌سراها، جشنواره‌ها و مسابقات حضور پیدا کنند.

کاظمی با بیان اینکه پژوهش سراها فرصتی است تا طرح های پژوهشی دانش‌آموزان توسعه پیدا کند، خاطرنشان کرد: آن‌ها علاوه‌بر توسعه طرح‌های خود می‌توانند آن را به محصول تبدیل کنند.

وی با بیان اینکه ۶۹۳ پژوهش‌سرا در کشور وجود دارد، اظهار کرد: این پژوهش‌سراها باید به دانش‌آموزان خدمت ارائه دهند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه، ادامه داد: با بنیاد ملی نخبگان تفاهم‌نامه‌ای  منعقد کردیم تا پژوهانه و گرنت برای دانش‌آموزان در نظر بگیرند و از دانش‌آموزان نخبه تقدیر کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: پژوهش‌سراها فرصتی برای دانش‌آموزان خلق کرده است؛ ولی آنچه مهم است قدردانی دانش‌آموزان از استعدادهای خودشان است؛ آن‌ها باید خودشان را قبول داشته باشند و مسئله اخلاق و معنویت را در نظر بگیرید، زیرا آینده کشور در دست دانش آموزان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر