صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲
در گفتگو با آنا

سرمربی تیم ملی شنا: نتایجی گرفتیم که در تاریخ نظیر نداشت/ وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بیشتر حمایت کنند

سرمربی تیم ملی شنا گفت: نتایجی که در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا گرفتیم در تاریخ شنای ایران نظیر نداشت.
کد خبر : 900158

گامر دیلانچیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره کسب ۱۲ مدال شناگران ایران در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا اظهار کرد: هدف اصلی تیم ملی شنا درخشش در این مسابقات بود و با توجه به اینکه بهترین مسابقاتی بود که در کوتاه مدت می‌توانستیم برای آن برنامه‌ریزی کنیم، اول ماه تیر بخشنامه انتخابی آن اعلام شد، رکورد‌های ورودی به مسابقات و حدنصاب‌های تیم ملی شرح داده شد، حدنصاب‌ها هم به نحوی گذاشته شد تا در مسابقات موفق به کسب مدال شویم. اهمیت مسابقات بالا بود و کمیته فنی و رئیس فدراسیون شنا چنین نظری داشتند.  

بهترین عملکرد را از نظر کمی و کیفی ثبت کردیم

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی با برنامه‌هایی مدون پیش رفتیم. هماهنگی‌های لازم با مربیانی که شناگران ماده داشتند و می‌توانستند رکورد‌ها با ثبت و جابه‌جا کنند انجام شد. برنامه‌ریزی‌ها را برای کسب مدال اجرایی کردیم. در نهایت با تعویق مسابقات روبه‌رو شدیم و به جای ماه آذر در اسفند برگزار شد. در دوره گذشته تیم ملی شنا موفق به کسب چهار مدال شد و بهترین عملکرد هم به سال ۲۰۰۷ بازمی‌گردد که ۹ مدال گرفتیم. خدا را شکر در این دوره موفق شدیم ۱۲ مدال بگیریم و بهترین عملکرد را از نظر کمی و کیفی ثبت کردیم. نتایجی که در تاریخ شنای ایران گرفتیم نظیر نداشت. سطح مسابقات هم بسیار بالا بود و تمامی تیم‌ها مثل چین و ژاپن با نفرات اصلی خود شرکت کرده بودند.  

نزدیک به ۹ ماه بود تیم ملی سرمربی نداشت

سرمربی تیم ملی شنا خاطرنشان کرد: بیشتر رکورد‌ها در مواد مختلف مسابقات شکسته شد. ماده‌ای را داشتیم که شناگر ما رکورد شکسته و مدال نقره گرفته، شناگری هم بوده که با وجود رکوردشکنی به مقام پنجم رسیده است. تنها مدال طلای ما پیش از این دوره، در سال ۲۰۰۷ توسط محمد علیرضایی در شنای ماده قورباغه به دست آمد. این دوره هم سامیار عبدلی توانست مدال طلا را در شنای ماده ۵۰ متر آزاد کسب کند. موفقیت در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا برای شنای ایران نشانه پیشرفت است. تا قبل از آنکه من سرمربی تیم ملی شنا شوم نزدیک به ۹ ماه بود تیم ملی سرمربی نداشت. قرار شده که مشاور یا مدیرفنی خارجی در کنار تیم ملی حضور داشته باشد که هم ما از امکانات و سخت افزار آنها و هم علم‌شان استفاده کنیم. برنامه‌ریزی‌ها با هماهنگی مشاور یا مدیرفنی انجام شود و در راستای پیشرفت شنای کشور و حفظ استعداد‌ها در آینده هم بتوانیم گام برداریم.

ضعف زیرساخت و کمبود سخت‌افزار به چشم می‌آید

دیلانچیان یادآور شد: برای حفظ استعداد‌ها و پیشرفت علمی شناگران در سطح کشور میاز به زیرساخت داریم. وقتی به مسابقات خارجی می‌رویم و به عنوان مثال در مسابقات دوحه شرکت می‌کنیم یا در دیگر مسابقات به رقابت می‌پردازیم ضعف زیرساخت و کمبود سخت‌افزار به چشم می‌آید. امیدواریم با حمایت بیشتر وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بتوانیم از این لحاظ در شرایط بهتری قرار بگیرم. شناگران کشور را با افزایش امکانات می‌توانیم با تمرینات بهتری پیش ببریم و از لحاظ کمی و کیفی در شرایط بهتری قرار دهیم. این ظرفیت در میان شناگران ایرانی وجود دارد و نیرو‌های بسیار مستعدی داریم که گوشه‌ای از این استعداد را در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا دیدیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر