سریعخوردن غذا و درهمخوری عامل دلدرد در ماه رمضان است
محمد انصاریپوردر گفتوگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: دلدرد در ماه رمضان دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که اولین آنها را میتوان سریع خوردن غذا دانست؛ بنابراین باید به این موضوع توجه داشت که کم بودن زمان در وعده سحر و یا فشار گرسنگی در وعده افطار نباید باعث سریع خوردن غذا شود.
وی با بیان اینکه دلیل دیگری که میتوان به آن اشاره کرد، خوابیدن بعد از خوردن غذا است، افزود: روزهداران عزیز باید حداقل 2 ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن صرف نظر کنند، زیرا این خوابیدن میتواند باعث التهاب شکم و دلدرد شود.
این متخصص تغذیه گفت: خوردن آب در حین صرف غذا نیز باعث تورم معده، احساس سیری کاذب و به وجود آمدن درد در ناحیه شکم میشود.
انصاریپور درهمخوری غذا، زیاد خوردن و خوردن غذاهایی را که با بدن فرد ناسازگار نیست، از دلایل دیگر دلدرد دانست و ادامه داد: درد معده در ساعات نزدیک به افطار، نشان از گرسنگی فرد بوده و بهتر است سه ساعت بعد از افطار یک فنجان شربت سکنجبین میل شود.
وی با اشاره به همزمان شدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز گفت: خوردن مغزها در ماه مبارک رمضان بسیار مفید بوده و مغز بادام بهترین نوع مغز است.
این متخصص طب سنتی افزود: خوردن انجیر، مویز و مغز بادام پوستکنده قبل از افطار یا در ساعتهای پایانی شب، کمک زیادی به عدم گرسنگی و تقویت سیستم بدن در ایام روزهداری میکند.
انتهای پیام/