صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲

دستگاه سی‌تی‌اسکن ایرانی آماده ورود به مناقصه

محققان یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دستگاه سی‌تی‌اسکن ایرانی را تولید کردند و درصدد ورود به مناطقه هستند.
کد خبر : 900076

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی مهاجری کارشناس یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره دستگاه سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس ساخته شده در این شرکت در حاشیه بازدید خبرنگاران از دستگاه گفت: ورژن‌های مختلف ۱۶، ۳۲، ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ اسلایس دستگاه سی‌تی‌اسکن وجود دارد که ما ۱۶ اسلایسی آنرا در سال  ۹۵ ساختیم.

وی با بیان اینکه اقدامات تحقیق و توسعه این دستگاه به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر این دستگاه برای ارسال به بیمارستان‌ها آماده است.

مهاجری با بیان اینکه ساخت دستگاه ۱۶ اسلایس تمام شده و تولید دستگاه ۲۵۶ اسلایس را شروع کرده ایم، گفت: تفاوت اسلایس‌ها در بازه تصویر است؛ دستگاه ۱۶ اسلایس تکه تکه یک قسمت را تصویر نشان می دهد و ۲۵۶ اسلایسی یک نیم تنه بیمار را کامل تصویر می‌گیرد.

به گفته وی،‌ در بعضی از جراحی‌ها بعضی اندام‌های ما مانند قلب و ریه  ثابت نیستند؛ به همین دلیل در این موارد تصاویر با دستگاه‌های اسلایس بالا گرفته می‌شود؛ معمولا اسلایس‌های ۶۴ به بالا فقط برای عمل‌های جراحی استفاده می‌شود و هزینه‌های راه اندازی بالایی دارد و در بیمارستان های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. 

وی گفت: برای موارد غیر از جراحی و کرونا، شکستگی، لخته خون، سرطان نهایتا از دستگاه‌های ۱۶ و ۳۲ اسلایس استفاده می‌شود. مشکلی که وجود دارد این است که نمونه های داخلی همواره گران تر از نمونه خارجی خواهد بود؛ بومی سازی بیشتر قیمت بالاتری در کشور  خواهد داشت.

مهاجری گفت: سه ماه است مجوز این دستگاه اخذ شده که بنا داریم وارد مناقصه شویم.

به گزارش آنا، این شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر است که محصولات مختلفی از جمله شتابدهنده خطی، سیتی اسکن، ایکس ری و ... را به تولید رسانده است. معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری شرایط بازدید اهالی رسانه از این شرکت را در قالب تور فناورانه فراهم کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر