صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیئت مشورتی هوش مصنوعی سازمان ملل:

حکمرانی بر هوش مصنوعی باید از طریق خود آن انجام شود

دانشمند متخصص در حوزه فناوری هوش مصنوعی تاکید می‌کند، حکمرانی این فناوری باید از طریق خود آن صورت بگیرد تا بی‌خطری و حفظ حریم افراد تضمین شود.
کد خبر : 899880

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ژنگ ایی، یکی از اعضای هیئت مشورتی هوش مصنوعی سازمان ملل متحد و همچنین استاد مؤسسه اتوماسیون آکادمی علوم چین می‌گوید، از فناوری‌های هوش مصنوعی باید برای اداره بهتر خود این فناوری استفاده شود.

این متخصص خاطرنشان می‌کند، هر بار که ما از یک خلاقیت هوش مصنوعی شگفت زده می‌شویم، با ترس از ناشناخته‌های آن نیز مواجه می‌شویم و مسائلی نظیر آیا هوش مصنوعی ایمن است؟ چگونه می‌توانیم از سوء استفاده از آن جلوگیری کنیم؟ قبل از پذیرش هوش مصنوعی چه چیز‌هایی باید بدانیم؟ در ذهن نقش می‌بندد.

ژنگ ایی با ژائو چنچن، گزارشگر خبرگزاری چینی سی‌جی‌تی‌ان، اخیراً برای بحث در مورد مشکلات فعلی و روند‌های آینده هوش مصنوعی به گفتگو نشسته و اهمیت همکاری بالقوه جهانی در حکمرانی هوش مصنوعی را تاکید کرده است.

تکنولوژی هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار قدرتمند و پیشرفته، تاثیر بسیار زیادی بر جوامع و سازمان‌ها دارد. با این حال، استفاده از این فناوری‌ها به صورت صحیح و قانون‌مند از بسیاری از چالش‌ها و مشکلات قابل پیش‌بینی جلوگیری خواهد کرد. بنابراین، استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی برای بهبود حکومت این فناوری، یکی از راه‌های موثر برای مدیریت بهتر و کارآمدتر استفاده از آن است.

یکی از جوانب مهم در استفاده از این فناوری پیشرفته، به دست آوردن اعتماد مردم و سازمان‌ها نسبت به این فناوری است. برای این منظور، نیاز است تا سیاست‌ها و قوانین مربوط به این حوزه تدوین و اجرا شوند تا حقوق افراد حفظ شود و از سوی دیگر، از بروز فعالیت‌های مخرب و ناخوشایند جلوگیری شود.

با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی، می‌توان به بهبود امنیت و حفاظت داده‌ها پرداخت و فناوری‌های آن می‌توانند در تشخیص و پیشگیری از حملات سایبری و نفوذ به داده‌ها کمک کنند و به این ترتیب، اطلاعات حساس و مهم محافظت شوند.

دانشمندان این حوزه باور دارند، استفاده از هوش مصنوعی برای رهبری این فناوری می‌تواند بهبود و بهره‌وری در بخش‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی را فراهم کند و با تدابیر مدیریتی مناسب، از جمله نظارت و کنترل مستمر، می‌توان از فناوری‌های هوش مصنوعی برای پیشرفت و رشد پایدار استفاده کرد و از مزایای بیشتری برخوردار شد. عضو هیئت مشورتی هوش مصنوعی سازمان ملل:

انتهای پیام/

ارسال نظر