صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲

کالیبراسیون خط تولید صنایع معدنی با سیستم‌های تمام اتوماتیک برقی

محققان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به طراحی و ساخت «اسکرابر‌های تمام اتوماتیک برقی» برای تسهیل و بهینه‌سازی فرآیند کالیبراسیون در خط تولید صنایع معدنی شدند.
کد خبر : 899827

ایمان میرزاده کارشناس یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی صنعتی و معدنی در کرمان، درباره نحوه طراحی و ساخت «اسکرابرهای تمام اتوماتیک برقی» به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا پاسخ  داد: این دستگاه‌ها در کارخانه‌های تولیدی کنسانتره صنعت معدن و برای فرآوری سنگ‌ها و کانی‌ها در مراحل تولید، به‌صورت اتوماتیک به کار می‌رود.

وی درباره مزیت و کارایی دقیق این دستگاه ادامه داد: این اسکرابرهای اتوماتیک برای کالیبراسیون یا واسنجی مواد معدنی در فرآیند تولید به‌کار می‌آیند.

میرزاده به نحوه نصب این اسکرابرهای جدید اشاره کرد و افزود: این دستگاه‌ها در خط تولید روی نوار نقاله‌ها، قرار گرفته و ریزش کانی‌ها را کنترل می‌کنند.

 کارشناس این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه تا قبل از طراحی این محصول، فرآیند تولید در صنعت مواد معدنی و کانی با مشکلاتی مواجه بود ادامه داد: تا قبل از طراحی اسکرابرهای اتوماتیک، اوپراتورهای انسانی، فرآیند کالیبره‌کردن یا سنجش مواد را به عهده داشتند که همین دستی‌بودن امور، فرآیند تولید را با کُندی مواجه می‌کرد.

میرزاده به نمونه‌های مشابه خارجی با این محصول اشاره کرد و افزود: اکنون برخی کشورهای اروپایی چنین طرحی را در فرآیند تولید مواد معدنی  و کارخانه‌جات معدنی و کانی‌ها پیاده‌سازی کرده‌اند اما قیمت تمام‌شده نمونه داخلی این محصول حدود نصف مشابه خارجی آن یا 50درصد آن محصولات است.

طرح صنعتی این فناور حوزه صنعت معدن با عنوان « اسکرابرهای تمام اتوماتیک برقی » در چهارمین رویداد اینوماین (ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی)، به‌عنوان طرح فناور برتر قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر