دانشگاه آزاد اسلامی بهزودی ایمیلپایه میشود/ «شبکه مجازی شماره» چه هدفی را دنبال میکند؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در سالن کنفرانس شعبه فولادشهر واحد لنجان برگزار شد، با اشاره به انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به گسترش فضای مجازی در کشور، همه نقاط کشور به یکسان فضای انتخابات را درک کردند؛ از این رو پاسخها و آنچه دریافت میکنند متفاوت است؛ چراکه ساختارهای اجتماعی و باورهای مردم باهم تفاوت دارد و شرکت در این دوره از انتخابات نشان داد که با توجه به مشکلات اقتصادی و تحریمها، مردم ایران کشورشان را بهشدت دوست دارند.
وی با اشاره به فعالیتهای نوین انجامشده در سال گذشته عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف پیشگامی در علم و تحول بنیادی، دانشکدگان، استاد وابسته، دستیار آموزشی و آمایش را پیادهسازی کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید در تمام استانها و واحدها طرح استاد وابسته و دستیار آموزشی اجرایی شود، تأکید کرد: ضروری است همه ارکان دانشگاه با تمام توان در «اجراییسازی طرح دستیار آموزشی»، «پیادهسازی طرح هیئت علمی وابسته»، «تدوین طرح مأموریتگرایی مبتنی بر آمایش»، «تحول در نظام اداری»، «تحول در نظام ارتباطات» و «اجرای قانون بازنشستگی کارکنان دانشگاه» تلاش کنند.
طهرانچی با بیان اینکه یکی از آفتهایی که جامعه ما دچار آن شده، نظامهای اداری اتوماسیون و خطر هک کردن است، عنوان کرد: تکنولوژی باید بر دو پایه علم و حکمت باشد؛ بنابراین از آنجا که فضای مجازی در ارکان نظام تعلیم و تربیت ورود کرده، باید هرچه سریعتر نسبت به حضورمان در فضای مجازی تدبیری نو داشته باشيم.
وی با تأکید بر چابکسازی ساختار اداری اظهار کرد: بهزودی دانشجویان، اعضای هیئتعلمی، کارمندان و افرادی که سمت اجرایی دارند دارای یک ایمیل مشخص خواهند شد و امور بهصورت ایمیل پایه پیگیری میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: نتیجه این امر این است که هر رئیس واحدی، گروه ایمیل استادان، کارکنان و دانشجویان را دارد و با آنان در ارتباط است، دانشجویان نیز در گروه ایمیل استادان هستند و به استادان خود دسترسی دارند و این ساماندهی جدید، نظام اداری را متحول خواهد کرد.
طهرانچی با اشاره به راهاندازی «شماره» (شبکه مجازی ارتباطات روشمند هوشمند) تشریح کرد: با هدف تسهیل ارتباط اداری، آموزشی و پژوهشی بین دانشجویان، استادان و کارشناسان دانشگاه آزاد اسلامی، سکوی شماره، ویژه دانشجویان راهاندازی شده است.
وی متذکر شد: «شبکه مجازی شماره» برقراری ارتباط اختصاصی بین دانشجو و استاد را بدون نیاز به اطلاع از شماره تلفن همراه فراهم میکند و در ابتدای هر کلاس نیز اتاق ویژه آن کلاس درس ایجاد خواهد شد تا دانشجو، استاد و کارشناس گروه مربوطه بتوانند بهطور مستقیم با یکدیگر در ارتباط باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شکلگیری دانشکدگانها در واحدهای دانشگاهی تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را در کل کشور به 20 دانشکدگان موضوعمحور با گروههای علمی مرتبط تقسیم کردیم؛ بهعنوان مثال در حوزه علوم انسانی سه دانشکدگان داریم که شامل هنر و رسانه، مدیریت حکمرانی و فرهنگ و تمدن میشود.
طهرانچی اضافه کرد: در حوزه معاونت علوم تربیتی و مهارتی دو دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی و دانشکدگان مهارت کارآفرینی و در حوزه علوم مهندسی و کشاورزی هم هفت دانشکدگان داریم.
وی با تأکید بر مأموریت دانشگاه آزاد به تربیت مهارتی تخصصی هدفمند، افزود: زیرمجموعه دانشکده همگروههای علمی جای میگیرند، بهعنوان مثال در بخش هنر و رسانه، ترکیبی از 6 گروه مختلف را داریم و در این میان استانها بهعنوان نظام اداری در شکل جدید تعریف میشوند و رئیس گروهها با رئیس دانشکدهها باید هماهنگ باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین مأموریت هر واحد این است که حداقل سه دانشکده داشته باشد و اگر هر واحد دانشگاهی کمتر از سه دانشکده داشته باشد؛ عملاً واحد نیست.
انتهای پیام/