صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳

«سنگ مصنوعی» برای نمای ساختمان‌ها به تولید انبوه رسید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان عنوان کرد: یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد این دانشگاه تولید انبوه «سنگ مصنوعی برای نمای ساختمان‌ها» را آغاز کرده که در صورت موفقیت در فروش محصول میزان آن افزایش می‌یابد.
کد خبر : 899532

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم‌آباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح فعالیت و دستاوردهای این دانشگاه در حوزه علم و فناوری و تولید دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال گذشته در زمینه توانمندسازی دانشجویان و استادان، هسته‌ها و واحد‌های فناور ۶ وبینار تخصصی و پنج دوره کارگاهی برگزار و نشست‌های تخصصی با موضوع «مکانیزاسیون ماشین‌آلات کشاورزی» با حضور هسته‌ها و واحد‌های فناوری که در این زمینه فعالیت دارند، برپا شد.

وی در زمینه رویداد‌های فناورانه بیان کرد: رویداد ایده‌آرا ۱۴۰۲ با موضوع محصولات ارگانیک و فراسودمند و در هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه محصولات فناورانه دانشگاه‌های استان لرستان در واحد خرم‌آباد برگزار شد.

فعالیت ۲۲ هسته و واحد فناور در دانشگاه آزاد لرستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان متذکر شد: این دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش (پارک علم و فناوری استان لرستان) حضور یافت و علاوه بر آن در بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در محل مصلای حضرت امام خمینی تهران شرکت کرد و محصولات فناورانه ارائه شد.

بهاروند درباره اینکه چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه‌ آزاد لرستان مستقر است؟ مطرح کرد: در واحد خرم‌آباد ۱۵ هسته و هفت واحد در زمینه‌های مکانیزاسیون ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود‌های زیستی و صنعت ساختمان و ... مشغول به فعالیت هستند، در این راستا یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد با حمایت‌های صورت گرفته تولید سنگ مصنوعی برای نمای ساختمان‌ها را آغاز کرده که در صورت موفقیت در فروش محصول میزان تولید افزایش خواهد یافت.

وی، برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در سال ۱۴۰۳ در حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان و تقویت آن را چنین برشمرد: مرکز رشد واحد‌های فناور خرم‌آباد براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته علاوه بر اجرای برنامه‌ها مطابق روال عادی همه‌ساله شامل برگزاری دوره‌ها، رویداد‌ها، شرکت در نمایشگاه‌ها و جذب هسته‌های فناور قصد دارد در زمینه اخذ مجوز اولیه تولید محصولاتی مانند سنگ مصنوعی، دستگاه سنگ جمع‌کن، تبدیل هسته‌ها به شرکت‌های فناور و در نهایت اخذ مجوز شرکت دانش‌بنیان اقدامات مؤثری انجام دهد.

پیشنهادی برای توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا یادآور شد: سرای نوآوری این دانشگاه با عنوان سرای نوآوری «فناوری‌های نوین در تولید محصولات ارگانیک و فراسودمند» به معاونت تحقیقات و فناوری سازمان مرکزی اعلام شده و مراحل تصویب آن در دست اقدام است.

وی ادامه داد: معرفی بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ دانشجو به صنعت در قالب طرح پویش و ایجاد امکان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان با عقد تفاهم‌نامه‌های مختلف با سازمان‌ها، ادارات، صنعت و بخش خصوصی، برگزاری بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی ـ مهارتی با محور دانشکده مهارت و کارآفرینی با هدف تربیت نیروی کار ماهر و آماده ورود به بازار کار از دیگر فعالیت‌ها در زمینه فناوری بوده است.

بهاروند، برگزاری سمینارهای آشنایی با مفاهیم تعاون و کارآفرینی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، تأسیس مدرسه عالی مهارتی پوشاک و مدرسه عالی مهارتی صنعت ساختمان برای ارائه آموزش‌های آزاد به عموم جامعه، راه‌اندازی کارگاه طراحی و دوخت با هدف مهارت‌افزایی و فعالیت‌های کاربنیان دانشجویی، انجام مشاوره تحصیلی و شغلی برای دانشجویان با همکاری مرکز مدیریت مهارت‌آموزی، شغلی و مرکز مشاوره ازعمده فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در سال ۱۴۰۲ است.

تأسیس مدارس عالی مهارتی حقوق - کشاورزی و تربیت مربی ماهر

وی توضیح داد: برای امسال نیز برگزاری رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با هدف ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه، معرفی ظرفیت‌ها و شناسایی استعدادها، تأسیس مدارس عالی مهارتی حقوق - کشاورزی و تربیت مربی ماهر در سطح شهرستان خرم‌آباد و استان لرستان را در برنامه کاری خود داریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در پاسخ به سؤال دیگر که برای توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور چه پیشنهادی دارید؟ گفت: برای توسعه این زیست‌بوم باید دوره‌های توانمندسازی اعضای هیئت علمی درراستای ورود به مباحث فناورانه برگزار شود، علاوه بر این سطح حمایت از ایده‌های فناورانه و محصولات دانش‌محور افزایش خواهد یافت تا بتوان با حمایت‌های کافی افراد صاحب ایده را در مراکز رشد دانشگاه مستقر کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر