صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲
وضعیت هزاران روستایی نامناسب است

دستور وزیر کشور برای رسیدگی به مناطق سیلزده در سیستان و بلوچستان

وزیر کشور با بررسی آخرین وضعیت مناطق سیلزده جنوب استان سیستان و بلوچستان، دستورات لازم را برای رسیدگی به سیلزدگان و اقدامات امدادی در منطقه صادر کرد.
کد خبر : 899259

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار سیستان و بلوچستان با بررسی آخرین وضعیت مناطق سیلزده جنوب استان، دستورات لازم را جهت رسیدگی به سیلزدگان و اقدامات امدادی در منطقه صادر کرد و به رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز دستور داد به فوریت هیئتی از تهران به منطقه اعزام کند.

وحیدی در تماس تلفنی با محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در جریان آخرین وضعیت مناطق سیلزده شهرستان‌های چابهار، دشتیاری و قصرقند قرار گرفت.

وحیدی در این تماس تلفنی، علاوه بر صدور دستورات لازم بر به‌کارگیری امکانات انسانی و تجهیزات و ماشین آلات دستگاه‌های اجرایی منطقه برای کمک به آسیب دیدگان تأکید کرد و خواستار رسیدگی فوری به مشکلات و آلام سیلزدگان اعم از اسکان، مواد غذایی، درمان و لوازم گرمایشی شد.

وزیر کشور از محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران هم خواست با اعزام هیئتی از تهران، همه امکانات و تمهیدات لازم به فوریت برای کمک رسانی به استان ارسال شود.

براساس این گزارش، بارش باران و جاری شدن سیلاب ۳۸۷ روستا در شهرستان‌های دشتیاری، چابهار و قصرقند سیستان و بلوچستان را به محاصره خود در آورده است.

وضعیت بیش از ۱۱۰ هزار نفر از مردم روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان نامناسب توصیف شده است، به‌طوری‌که در برخی مناطق، به دلیل نبود راه و شکسته شدن پل‌ها، کار امدادرسانی به سختی انجام می‌شود و نیاز به امداد هوایی در این مناطق است.

سیلاب سبب طغیان رودخانه‌های فصلی و بارش سنگین در قصرقند، بخش تلنگ، دشتیاری، بخش پلان، پیرسهراب و خسارت سنگینی به بخش کشاورزی، واحد‌های مسکونی خشتی و گلی، راه‌های روستایی و زیرساخت‌های شهری و روستایی شده است.

دستگاه‌های اجرایی در آماده‌باش کامل

استاندار سیستان و بلوچستان هم با تاکید بر اینکه مرخصی همه مسئولان به دلیل شرایط سیل استان لغو است، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید برای خدمات دهی به مردم سیل زده جنوب استان در آماده باش کامل باشند.

محمد کرمی پس از تماس تلفنی وزیر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: با توجه به خسارت‌هایی که در جریان بارندگی‌های ۲۴ ساعت گذشته داشتیم، همه دستگاه‌های باید با همه امکانات آماده خدمت رسانی به مردم باشند.

وی عنوان کرد: در سیل اخیر بلوچستان همه افراد با روحیه جهادی پای کار و همچنین همه دستگاه‌های اجرایی باید برای سرویس دهی و خدمات دهی به مردم در آماده باش کامل باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مشکلات برق، سوخت و فیبر نوری باید زودتر حل شود؛ الحمدلله در حال حاضر برای بحث فیبر نوری در جای جای استان نیرو‌ها مستقر شده اند تا مشکلی ایجاد نشود و یا اگر مشکلی وجود دارد، برطرف شود.

کرمی عنوان کرد: مجموعه‌های مختلف سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و ستاد اجرایی تلاش دارند خدمات خوبی بتوانند به مردم ارائه دهند.

وی بیان کرد: همه دستگاه‌ها یک رسالت دارند که باید به مردم کمک کنند باران یک نعمت الهی بزرگ است، یکسری مشکلات برای مردم بعد از بارش‌ها به وجود آمد، اما نبود آب را هیچ چیزی نمی‌تواند جبران کند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم همچنان باران رحمتش برای مردم نازل شود که مردم بتوانند از این برکات رحمت الهی استفاده کنند.

کرمی افزود: برخی افراد می‌خواهند به صورت گمنام در این بحران‌ها کار کنند، اما این تلاش‌ها در محضر خداوند به هیچ عنوان پنهان نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر