صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲

انتخابات، پویایی و سلایق مختلف جامعه اسلامی را نشان می‌دهد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت گفت: انتخابات، مشارکت، زنده بودن، پویایی و سلایق مختلف یک جامعه اسلامی را نشان می‌دهد.
کد خبر : 899176

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیینی با عنوان«انتخابات، فرصت‌ها، تهدید‌ها و نقش بانوان در مشارکت حداکثری»  با حضور حاج اسفندیار رضایی معاون پیشین دانش و پژوهش سپاه فجر استان فارس به همت بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی و امور بانوان حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع شرکت در انتخابات، اظهار کرد: در این شرایط حساس هرکسی در هر جایگاهی باید برای ترغیب مردم برای حضور حداکثری تلاش کند.

سیروس فارسی دعوت از آحاد مردم به ویژه جوانان و دانشگاهیان برای حضور حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفندماه با تأکید بر اهمیت مبحث انتخابات در کشور، اضافه کرد: انتخابات، مشارکت، زنده بودن، پویایی و سلایق مختلف جامعه اسلامی را نشان می‌دهد.

هدایتگری آرا توسط نخبگان موجب عملکرد مطلوب مجلس می‌شود

معاون پیشین دانش و پژوهش سپاه فجر استان فارس نیز با اشاره به نقش نخبگان در امیدآفرینی و تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات به ویژه قشر جوان گفت: بیشتر سهم در انتخابات را نخبگان دارند که یا کاندید شده یا نقش امید آفریتی و هدایتگری آرا را بر عهده دارند؛ بنابراین اگر نخبگان به درستی عمل کنند مجلس و نمایندگان خوب با عملکرد مطلوب خواهیم داشت.

اسفندیار رضایی به فرصت‌ها و تهدید‌ها و نقش نخبگان در انتخابات اشاره کرد و ادامه داد: جامعه نخبگانی فرصت و تهدید است و نقش هدایتگری و راهنما را بر عهده دارند. باید رسالت خود را به درستی انجام و پاسخگوی عملکرد خود باشیم؛ زیرا مرجعیت فکری استادان دانشگاه در امر انتخابات اثرگذار است.

وی افزود: تعهد و تخصص بارزترین و دو بال برای رسیدن به هدف است که کمیسیون‌ها تخصصی پیش برود و خروجی آنها با نظر نخبگان همخوانی داشته باشد این موارد از معیار‌های مهم در انتخاب افراد اصلح به شمار می‌رود.

معاون پیشین دانش و پژوهش سپاه فجر استان فارس بیان کرد: هرچه میزان پاسخگویی یک نماینده بیشتر باشد رضایت شهروندان نیز افزایش پیدا می‌کند و این امر اعتماد عمومی جامعه را به دنبال دارد، اعتماد عمومی سرمایه اجتماعی قوی بوده و می‌تواند در تحقق چشم انداز نظام و انقلاب اثربخش باشد و دشمنان را نسبت به نظام و انقلاب در موضع منفعلانه قرار دهد.

رضایی با تأکید بر نقش بانوان در مشارکت حداکثری انتخابات، مطرح کرد: بانوان در زمینه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، مدیریتی و اجتماعی اثرگذار هستند و به خوبی می‌توانند در مشارکت حداکثری خانواده و اطرافیان خود تأثیر بگذارند. زن ایرانی دارای هویت خانوادگی و فردی مستقل بوده؛ وظایف مادری و همسری خود را به نحو شایسته‌ای انجام می‌دهد و در جامعه به عنوان کنشگر اجتماعی فعال نقش آفرینی می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر