صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲

نقش‌آفرینی نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی در برگزاری انتخابات پرشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی می‌توانند در ترغیب آحاد مردم برای مشارکت پرشور در انتخابات نقش‌آفرین باشند‌.
کد خبر : 899153

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی توسعه زیست فناوری و رشد تولید در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، گفت: اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به عنوان قشر فرهیخته و نخبه جامعه می‌توانند در ترغیب آحاد مردم برای مشارکت پرشور در انتخابات مجلس شرای اسلامی و خبرگان رهبری نقش آفرین باشند.

وی افزود: دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری، فرصتی برای جامعه دانشگاهی است تا نقش خود را در تصمیم‌گیری‌های مهم کشور ایفا کنند و به شکل مستقیم در سرنوشت دانشگاه و جامعه تأثیرگذار باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با تأکید مشارکت حداکثری دانشگاهیان در انتخابات بیان کرد: شرکت در انتخابات نه تنها فرصتی برای تجربه دموکراسی و مشارکت شهروندی است، بلکه فرصتی برای تعامل و همکاری با دیگر افراد جامعه نیز محسوب می‌شود.

رحیمی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه خواست با حضور فعال در صحنه انتخابات، به عنوان یک رویداد ملی و سرنوشت ساز، به رشد و توسعه جامعه کمک کنند.

این مقام مسئول در ادامه توضیح داد: حضور پرشور در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری می‌تواند تأثیرات بسیار مهمی بر حفظ نظام و انقلاب اسلامی و مقابله با دشمنان داشته باشد.

 رحیمی گفت: حضور پرشور در انتخابات به مردم فرصت می‌دهد تا نقش فعالی در فرآیند انتخابات داشته باشند و از حقوق شهروندی خود استفاده کنند. این امر می‌تواند به تقویت دموکراسی و مشارکت شهروندان در تصمیم‌گیری‌های کشور کمک کند.

وی عنوان کرد: حضور پرشور در انتخابات می‌تواند به شکل مستقیم بر سیاست‌ها و تصمیم‌گیری‌های کشور تأثیر بگذارد. مردم با انتخاب نمایندگان خود، می‌توانند سیاست‌های مطلوب خود را حمایت کرده و تغییرات مورد نظر خود را در سیاست‌های کشور اعمال کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در پایان یادآور شد: حضور فعال در انتخابات می‌تواند به ترویج ایده‌ها و ارزش‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی کمک کند و از تعصبات و آسیب‌های بروز شده جلوگیری کند. بنابراین، حضور پرشور در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری می‌تواند به تقویت دموکراسی، تأثیرگذار بر سیاست‌ها و حفظ اصول انقلاب اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر