صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲
رئیس کانون وکلای دادگستری چهارمحال و بختیاری:

افزایش ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت کیفیت خدمات حقوقی را کاهش داد

ابراهیم اکبریان عنوان کرد: نمایندگان مجلس با این بهانه که اشتغال‌زایی شود، ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت را افزایش دادند که همین امر موجب شده نمره پذیرش کارآموزان وکالت و کیفیت ارائه خدمات حقوقی کاهش یابد.
کد خبر : 898934

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با هفته وکیل مدافع و سالروز استقلال کانون‌های وکلای دادگستری، بیش از ۶۰۰ دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در تالار امام خمینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گرد هم آمدند.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: این کانون به‌عنوان متولی ارائه خدمات حقوقی در سطح جامعه استان چهارمحال و بختیاری نقش بسیار مهمی در ارائه خدمات رایگان در حوزه وکالت‌های تسخیری و وکالت‌های معاضدتی دارد.

ابراهیم اکبریان افزود: جامعه استان چهارمحال و بختیاری جامعه‌ای کم‌برخوردار است و کانون وکلا با بررسی این نقیصه به‌دنبال ارائه خدمات بهتر به مردم استان بوده و به جد در این زمینه مشغول فعالیت است.

وی متذکر شد: همیشه وضع قوانین تأثیر بسزایی در کیفیت ارائه خدمات حقوقی به مردم داشته و وضعیتی که با آن مواجه هستیم اینکه یک سری قوانینی مانند قانون تسهیل مجوز‌های کسب و کار به صورت غیرکارشناسی به تصویب مجلس می‌رسد که موجب شده در عرصه حقوق کیفیت فدای کمیت شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان چهارمحال و بختیاری عنوان‌ کرد: نمایندگان مجلس با این بهانه که اشتغال‌زایی شود ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت را افزایش دادند که همین امر موجب شده نمره پذیرش کارآموزان وکالت کاهش شدید پیدا کند و کیفیت ارائه خدمات حقوقی به مردم با مشکل مواجه شود.

مدیر گروه رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد هم در این مراسم گفت: وکیل مدافعی که دارای تخصص و تجربه، قدرت ارتباطی، تحلیلگری، حساسیت به جزئیات، مهارت در مذاکره و اخلاق حرفه‌ای باشد، قادر است به بهترین شکل ممکن موکل خود را در دادگاه نمایندگی کند و به حل مسائل حقوقی او کمک کند.

مرتضی صادقی ده‌صحرایی یادآور شد: قدرت نمایندگی در دادگاه، تهیه و تحلیل اسناد، مشاوره حقوقی، مذاکره، نوشتار حقوقی و پذیرش پرونده از مهم‌ترین وظایف یک وکیل مدافع است.

انتهای پیام/

ارسال نظر