صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

استفاده پنتاگون از هوش مصنوعی برای یافتن اهداف حملات هوایی

ارتش آمریکا استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی خود را برای شناسایی اهداف حملات هوایی افزایش داده است.
کد خبر : 898872

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از انگجت، براساس گزارش جدید بلومبرگ، ارتش آمریکا پس از عملیات طوفان الاقصی علیه اسرائیل استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی خود را افزایش داده است. شویلر مور، مدیر ارشد فناوری فرماندهی مرکزی آمریکا، به این سازمان خبری گفت که الگوریتم‌های یادگیری ماشین به پنتاگون در شناسایی اهداف بیش از ۸۵ حمله هوایی در خاورمیانه کمک کرده است.

بمب افکن‌ها و هواپیما‌های جنگنده آمریکایی این حملات هوایی را علیه ۷ تأسیسات در عراق و سوریه در تاریخ ۲ فوریه انجام دادند و موشک ها، تاسیسات نگهداری هواپیما‌های بدون سرنشین و مراکز عملیات شبه نظامیان را به طور کامل نابود یا دست کم تخریب کردند. پنتاگون همچنین از سیستم‌های هوش مصنوعی برای یافتن پرتابگر‌های موشک در یمن و جنگنده‌های سطحی در دریای سرخ استفاده کرد که در همان ماه از طریق چندین حمله هوایی آنها را نابود کرد.

الگوریتم‌های یادگیری ماشین مورد استفاده برای محدود کردن اهداف تحت پروژه «ماون» (Maven)، با همکاری گوگل و پنتاگون توسعه داده شدند. به طور دقیق‌تر، این پروژه مستلزم استفاده از فناوری هوش مصنوعی گوگل توسط ارتش آمریکا برای تجزیه و تحلیل تصاویر هواپیما‌های بدون سرنشین برای بررسی بیشتر انسانی بود. این کار باعث ایجاد جنجال در میان کارمندان گوگل شد: هزاران نفر از این شرکت درخواست کرده بودند که به همکاری خود با پنتاگون پایان دهد و حتی برخی از آنها به طور کلی دست از کار کشیدند. چند ماه پس از این اعتراض کارمندان، گوگل تصمیم گرفت قرارداد خود را که در سال ۲۰۱۹ به پایان رسیده بود، تمدید نکند.

مور به بلومبرگ گفت که نیرو‌های آمریکایی در خاورمیانه حتی پس از پایان مشارکت گوگل، آزمایش استفاده از الگوریتم‌ها برای شناسایی اهداف بالقوه با استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین یا تصاویر ماهواره‌ای را متوقف نکرده اند. او گفت که ارتش استفاده از آنها را در طول سال گذشته در مانور‌های دیجیتالی آزمایش کرده است، اما پس از حملات ۷ اکتبر به اسرائیل استفاده از الگوریتم‌های هدف گیری را در عملیات واقعی آغاز کرد. با این حال، او توضیح داد که کارگران انسانی به طور مداوم توصیه‌های هدف سیستم‌های هوش مصنوعی را بررسی و تایید می‌کنند. او گفت: هیچ گاه الگوریتمی وجود ندارد که فقط در حال اجرا باشد، به نتیجه برسد و سپس به مرحله بعدی برود. هر مرحله‌ای که شامل هوش مصنوعی می‌شود، در انتها توسط یک انسان بررسی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر