صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

ارتقای کمی و کیفی آثار دومین دوره جایزه ملی سیاستگذاری

دبیر اجرایی جایزه ملی سیاستگذاری با اعلام ارتقای کمی و کیفی این دوره از ارسال ۵۰۶ اثر از ۱۰۲ اندیشکده به دبیرخانه جایزه خبر داد.
کد خبر : 898843

سجاد زوده‌مهر دبیر اجرایی جایزه ملی سیاستگذاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره روند اجرایی این رویداد گفت: این جایزه با هدف شناسایی الگو‌های موفقی که گام‌های مثبتی را در فضای سیاستگذاری و تصمیم‌گیری کشور برداشته‌اند تلاش کرده تا علاوه بر تقدیر مادی، آنها را به عنوان الگو به زیست‌بوم اندیشه‌ورزی کشور معرفی کند.

وی ادامه داد: این جایزه به صورت دو سالانه برگزار می‌شود و در سال ۱۳۹۸ به صورت پایلوت و اولین دوره آن به صورت رسمی در سال ۱۴۰۰ برگزار شد و سعی دارد تا به معرفی و برجسته سازی آثار برگزیده از اندیشکده‌های کشور با محوریت سیاست پژوهی بپردازد.

زوده‌مهر به ارتقای کمی و کیفی این دوره از جایزه اشاره کرد و بیان داشت: در دوره پایلوت ۵۰ اثر از ۲۵ اندیشکده، در دوره اول در سال ۱۴۰۰، ۲۵۲ اثر از ۵۲ اندیشکده و امسال هم ۵۰۶ اثر از ۱۰۲ اندیشکده به دبیرخانه جایزه ارسال شدند که بعد از داوری این آثار توسط داوران که از وزیران و معاونان وزارت خانه‌ها بودند ۱۲۲ اثر به مرحله دوم رفتند که بعد از ارائه حضوری و جمع بندی ۴۰ اثر در محله پایانی این جایزه حائز انتخاب شدند که قرار است تا در دهه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن برگزاری اختتامیه به معرفی اثار برتر اقدام کنیم.

دبیر اجرایی این جایزه عنوان کرد: محور‌های این جایزه شامل بینشی و اندیشه‌ای؛ استراتژیک و راهبردی؛ عملیاتی و اجرایی و توسعه محصول و اندیشکده‌های نوپا است و برگزیدگان آن علاوه بر حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان با اهدای لوح سپاس، جایزه نقدی و لحاظ امتیاز در جداول فعالیت‌های نخبگانی از آن‌ها تجلیل می‌شود.

گفتنی است؛ جایزه ملی سیاستگذاری تلاش می‌کند، برخی الگو‌های موفقی را که توانسته‌اند به تاثیرات مثبت در فضای سیاستگذاری و تصمیم‌گیری کشور دست یابند، شناسایی کند و علاوه بر تقدیر مادی، آنها را به‌عنوان الگو به زیست‌بوم اندیشه‌ورزی کشور معرفی نماید و در این خصوص اندیشکده‌ها و موسسات سیاست پژوهی کشور می‌توانند پروژه‌هایی را که با هدف حل مسائل عمومی کشور اجرا نموده‌اند جهت طرح در جایزه ملی سیاستگذاری معرفی کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر