صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چین امنیت داده‌ها را در بخش صنعتی افزایش می‌دهد

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین از طرحی رونمایی کرد که هدف آن بهبود امنیت داده‌ها در بخش صنعتی چین و مهار موثر خطرات عمده تا پایان سال ۲۰۲۶ است.
کد خبر : 898651

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) روز دوشنبه از طرحی رونمایی کرد که هدف آن بهبود امنیت داده‌ها در بخش صنعتی چین و مهار موثر خطرات عمده تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

این طرح زمانی ارائه می‌شود که چین و ایالات متحده هر دو بار‌ها یکدیگر را به حملات سایبری و جاسوسی صنعتی متهم می‌کنند.

رویترز سال گذشته گزارش داد که نهاد‌های دولتی چین و شرکت‌های دولتی در حال تسریع تلاش‌ها برای جایگزینی سخت افزار و نرم افزار ساخت غرب با جایگزین‌های داخلی هستند که بخشی از آن به دلیل ترس از هک شدن از سوی دشمنان خارجی است.

براساس این طرح که در وب سایت وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین منتشر شده است، در پاسخ به سناریو‌های خطر مکرر مانند حملات باج افزاری، در‌های پشتی آسیب پذیری، عملیات غیرقانونی توسط پرسنل و عملیات و نگهداری کنترل نشده از راه دور، خودآزمایی و اصلاح ریسک را تقویت خواهیم کرد و اقدامات مدیریتی و حفاظتی دقیقی را اتخاذ خواهیم کرد.

اقدامات حفاظتی، از جمله مانور‌های اضطراری شبیه سازی حملات باج افزاری، باید تا پایان سال ۲۰۲۶ به بیش از ۴۵ هزار شرکت در بخش صنعتی چین اعمال شود که حداقل ۱۰ درصد برتر را از نظر درآمد در هر استان چین پوشش می‌دهد.

هدف از این طرح نیز تکمیل ۳۰ هزار جلسه آموزش امنیت داده و پرورش ۵ هزار استعداد امنیت داده در همین بازه زمانی است.

چین در سه سال گذشته با اشاره به نگرانی‌های امنیت ملی، مقررات مربوط به نحوه ذخیره و انتقال داده‌های کاربران توسط شرکت‌های خود را تشدید کرده است. رگولاتور‌ها در ژوئیه ۲۰۲۲ به خاطر نقض‌های امنیتی داده ها، شرکت چینی «دیدی» (Didi) را ۱.۲ میلیارد دلار جریمه کردند.

وزارت امنیت کشور چین در ماه دسامبر هشدار داد که نرم افزار اطلاعات جغرافیایی خارجی برای جمع آوری داده‌های حساس در بخش‌های کلیدی از جمله ارتش این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در همان ماه، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین یک سیستم طبقه‌بندی چهار لایه را پیشنهاد کرد تا به آن در پاسخ به حوادث امنیت داده کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر