صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

تربیت و آشنایی مردم با معارف دینی و مهدوی در جشنواره «مشق انتظار»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، هدف از جشنواره «مشق انتظار» را تربیت و آشنایی مردم با معارف دینی و مهدوی عنوان کرد.
کد خبر : 898282

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در آیین اختتامیه جشنواره «مشق انتظار» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» ضمن تقدیر از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره گفت: سومین جشنواره علمی، هنری و فرهنگی «مشق انتظار» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد با تجلیل از برگزیدگان بخش‌های خوشنویسی و طراحی پوستر به کار خود پایان می‌دهد.

وی افزود: این برنامه در راستای مطالبه رهبری، گسترش فضای انقلابی و معرفت‌افزایی است و آثار خوبی به جشنواره ارسال شد، امیدواریم به‌لحاظ کیفی و کمّی جزء جشنواره‌های خوب محسوب می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد و اقدامات براساس سند تحول و تعالی دانشگاه است، عنوان کرد: این سند به نوعی میثاق‌نامه دانشگاه است و همه امور باید منطبق با آن باشد.

خاکساری افزود: یکی از موضوعات مورد تأکید در این سند، تربیت اخلاقی و دینی است؛ در این راستا بنیاد «مهدویت و امامت» دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس شد تا به مطالعه و فعالیت در این زمینه بپردازد.

وی عنوان کرد: در بحث فضای انقلابی، ۴۲ برنامه در حال برگزاری بود که از میان این برنامه‌ها جشنواره مشق انتظار سهم دانشگاه آزاد اسلامی همدان شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان تصریح کرد: «مشق انتظار» و جشنواره‌های این‌چنینی از جمله برنامه‌هایی هستند که با همکاری بنیاد «مهدویت و امامت» دانشگاه آزاد برگزار می‌شوند و هدف آنها تربیت دینی و آشنایی تمام اقشار با معارف دینی و مهدوی است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان هم دراین مراسم اظهار کرد: اردیبهشت‌ماه امسال جلسات تخصصی با بنیاد «امامت و مهدویت» برگزار شد و همین جلسات پی‌ریزی این جشنواره بود.

مهدی مجلسی یادآور شد: در این سلسله جلسات برای هر استان برنامه‌ای مجزا و برای هر استان کمیسیون تخصصی تشکیل شد و کمیسیون استان همدان طی جلساتی با هیئت داوران، هنرمندان و مسئولان نام «مشق انتظار» را برای جشنواره در استان همدان انجام دادند.

وی گفت: این برنامه از همان ابتدا با استقبال گرم هنرمندان، انجمن خوشنویسان، دانشجویان، دانش‌آموزان و مردم علاقه‌مند به هنر مواجه شد.

دبیر جشنواره ملی مشق انتظار عنوان کرد: این برنامه در سه حوزه و در سه بخش دانشجویی و دانشگاهی، بخش دانش‌آموزی و بخش آزاد اجرا شده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان بیان کرد: یکی از نکات مهم و قابل توجه جشنواره «مشق انتظار»، مشارکت گسترده بانوان هنرمند و استقبال گرم آنان از این جشنواره بود که این امر نشان‌دهنده توانمندی و علاقه بانوان این مرز بوم به هنر مهدویت است.

مجلسی تبیین کرد: کیفیت آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره «مشق انتظار» بسیار بالا بود، به نوعی که برخی داوران اذعان داشتند که آثار این جشنواره از آثار جشنواره کشوری خوشنویسی بهتر بوده است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان هم در این آیین بیان کرد: از بحث مشق انتظار کلیدواژه اضطرار استخراج می‌شود و بحث اضطرار دو سو دارد و رابطه‌ای دوسویه است؛ یک سوی آن اضطرار از سوی حضرت ولی‌عصر(عج) و سوی دیگر آن اضطرار از سوی ما است.

حجت‌الاسلام رضا محمدی گفت: براساس احادیث، محبت و عشق ۱۰۰ قسمت است؛ ۹۹ قسمت آن متعلق به خداوند بوده و یکی متعلق به مخلوقات. از یک قسمت متعلق به مخلوقات نیز ۹۹ قسمت متعلق به معصومین و انبیا است و از ۹۹ قسمت سهم معصومین بخش زیادی از آن در اختیار امام مهدی (عج) است.

وی عنوان کرد: با وجود این همه مهر و محبت طبیعی است که حضرت احساس اضطرار کند و بر خود ضروری بدانند که ظهور کنند و تمام مردم را از مهر و عشق خود مستفیض بگردانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر