صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

ساخت بلندترین برج چاپ سه‌بُعدی جهان در سوئیس

سوئیس بلندترین ساختمان چاپ سه‌بُعدی جهان را در یک روستای دورافتاده می‌سازد.
کد خبر : 898266

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، سوئیس که بلندترین قله اروپا به نام یونگفراو را در خود دارد، قرار است خانه یکی از بلندترین سازه‌های چاپ سه بعدی جهان نیز باشد.

پژوهشگران سوئیسی در حال چاپ سه بعدی «برج سفید» لایه به لایه با استفاده از فناوری بتن پیشرفته در روستای دورافتاده‌ای به نام «Mulegns» «مِلِنز» هستند.

بر اساس اعلام وب سایت پروژه  Tor Alva این فناوری امکان تولید اجزای غیر استاندارد و سفارشی را به صورت کارآمد فراهم می‌کند. تولید این نوع اجزا در این مقیاس با استفاده از فناوری‌های معمولی تقریبا غیرممکن است.

این برج از ۳۲ قطعه بتنی چاپ شده ساخته شده است. بتن فقط در جا‌هایی که نیاز است استفاده می‌شود و از آنجایی که به قالب نیازی نیست، ضایعات نیز کاهش می‌یابد. چاپ رباتیک مصرف مواد را به نصف کاهش می‌دهد. این برج با در نظر گرفتن قابلیت جداسازی و جابه‌جایی طراحی شده است. بله، این برج تا سال ۲۰۲۹ تخریب و یا به مکان رویایی دیگری منتقل خواهد شد.

بازگرداندن یک روستا به زندگی

مجریان این طرح، این برج را «Weisser Turm» «برج سفید» نام گذاری کرده اند و هدف از ساخت آن را در یک روستای دورافتاده، تلاش برای احیای فرهنگی منطقه‌ای است که در حال از دست دادن جمعیت خود است، اعلام کرد اند.

پروژه تور آلوا، ۳۰ متر ارتفاع دارد که نشان دهنده پیشرفت در روش‌های طراحی و ساخت است. این برج اهداف زیادی را دنبال خواهد کرد، زیرا به عنوان فضایی چند منظوره برای تاسیسات هنری، موسیقی و اجرا‌های تئاتر طراحی شده است.

این برج قسمت‌های مناسبی برای رویداد‌های فرهنگی مانند برگزاری نمایشگاه‌ها دارد. در این ساختمان توالی طولانی مارپیچی از ستون‌ها وجود دارد که بازدیدکنندگان را به سمت صحنه‌ای در بالاترین طبقه هدایت می‌کند که می‌توان در آن کنسرت برگزار کرد.

این برج برای تجسم اصول دایره‌ای و استفاده مجدد طراحی شده است و راه را برای شیوه‌های معماری پایدار در آینده هموار می‌کند.

بر اساس اعلام مجریان این پروژه، بخش‌های بزرگی از این برج با مشارکت شرکای صنعتی از منطقه ساخته خواهد شد. بنابراین، این برج مهارت‌های دیجیتالی ارزشمندی را به مناطق کوهستانی می‌آورد و تجارت محلی را پیشرفت می‌دهد.

نمایش کامل پروژه Tor Alva تا سال ۲۰۲۲ آماده شد. پرینت سه بعدی در حال انجام است و برج به طور رسمی ژوئن ۲۰۲۴ (خرداد تیر ۱۴۰۳) به روی گردشگران باز می‌شود.

پرینت سه بعدی از مفهومی آینده نگر به واقعیت امروزی تبدیل شده و بخش‌های مختلفی مانند تولید و مراقبت‌های بهداشتی را متحول کرده است.

یک پیشرفت قابل توجه در این حوزه، چاپ سه بعدی چند ماده‌ای است که امکان ایجاد اشیاء با استفاده از مواد مختلف در یک فرآیند را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر