صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۳۷ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۳
در یک شرکت دانش‌بنیان؛

سویه‌های مختلف محصولات پروبیوتیک تولید می‌شوند

مدیر بخش تضمین کیفیت شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت داروسازی از تولید سویه‌های مختلف محصولات پروبیوتیک در این شرکت خبر داد و گفت: قرار است روی تولید مواد پُرخطر دارو‌های سرطانی در آینده متمرکز شویم.
کد خبر : 898216

آناهیتا شُبیریان، فارغ‌التحصیل مقطع دکتری مهندسی شیمی و مدیر بخش تضمین کیفیت شرکت‌ دانش‌بنیان فعال در صنعت داروسازی مستقر در پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص فعالیت‌های شرکت توضیحاتی ارائه کرد و گفت: این شرکت دانش‌بنیان حدود 14سال است که فعالیت خود را در حوزه تولید محصولات پروبیوتیک آغاز کرده است. این محصولات تا قبل از تولید شرکت از خارج وارد می‌شد.

وی در همین راستا ادامه داد: سویه‌های مختلف محصولات پروبیوتیک شامل مراحل و سویه‌های مختلفی از جمله مقاوم‌سازی باکتری و خشک‌کردن مواد پروبیوتیک می‌شود که صفر تا صد توسط متخصصان داخلی انجام می‌شوند.

مدیر تضمین کیفیت این شرکت دانش‌بنیان درباره مزیت‌های فناورانه این شرکت توضیح داد: روشی که برای تولید و خشک کردن باکتری‌های پروبیوتیک در شرکت انجام می‌شود برای اولین‌ بار است که توسط متخصصان داخلی به تجاری‌سازی رسیده است.

شُبیریان به توسعه دو خط تولید و رونمایی از محصولات جدید این شرکت در سال جاری اشاره کرد و افزود: ورود شرکت به فاز تولید ماده موثر دارو یا «API» یکی از گام‌های توسعه‌ای بوده است.

وی ادامه داد: البته تولید داروهای سرطانی نیز یکی دیگر از فعالیت‌های تولیدی کشور است که باعث کاهش چشمگیر ارزبَری از کشور می‌شود.

شبریان با بیان اینکه تولید داروهای سرطانی یکی از مهم‌ترین گام‌های توسعه‌ای شرکت برای آینده است، گفت: کار روی مواد پُرخطر در داروهای سرطانی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های آینده شرکت است. درواقع تولید مواد پُرخطر داروهای سرطانی بر محور سلامت انسان و محیط زیست از گام‌های بعدی محسوب می‌شود.

وی به برخی چالش‌ها و نقاط پُر رنگ برای حضور زنان در عرصه فناوری اشاره کرد و ادامه داد: درحال حاضر بزرگترین چالش بانوان در عرصه صنعتی، محیط مردانه  کارخانه، کارگاه‌ها و به‌طور کلی محیط‌های صنعتی است که البته همان‌طور که شاهد هستیم بانوان بسیاری بر این محیط‌های مردانه فعالیت می کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر