صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲
عضو هیئت علمی دانشگاه در گفت‌‌وگو با آنا تشریح کرد؛

نقش دانشگاهیان در تعیین رفتار انتخاباتی جامعه و مشارکت حداکثری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر نقش دانشگاهیان در تعیین رفتار انتخاباتی جامعه و مشارکت حداکثری عنوان کرد: استادان به‌دلیل ارتباط با بدنه جوان جامعه و نخبگان نقش اصلی در این زمینه دارند.
کد خبر : 898162

امیرحسین بازیار رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و عضو هیئت علمی دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش‌های مختلف جامعه می‌توانند به حضور پرشور مردم در انتخابات کمک کنند و دانشگاه به‌عنوان اصلی‌ترین فضای نخبگانی جامعه، مهم‌ترین جایگاه را در این باره دارد.

وی افزود: دانشگاهیان به‌عنوان اصلی‌ترین گروه نخبگانی در تحولات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... جامعه ازجمله حماسه بزرگ انتخابات، وظیفه و تکلیف اصلی را دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت عنوان کرد: استادان و دانشگاهیان علاوه بر شناخت و آگاهی کامل از کاندیدا‌های انتخاباتی و حضور در انتخابات، به‌دلیل ارتباط مستقیم با بدنه جوان و پویا و حضور نخبگان جامعه اعم از استادان و دانشجویان، می‌توانند منشأ تحولات مهمی در جامعه باشند و بیش از هر محیط دیگری نقش هدایت‌گری را ایفا می‌کنند.

رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تأکید کرد: انتخابات مظهر اقتدار و عظمت کشور بوده و بدون تردید تضعیف این عرصه مهم، تغییر نگاه عمومی و دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات از راهبرد‌های مهم دشمن به شمار می‌رود؛ به همین دلیل دانشگاه با روشن‌گری و هدایت‌گری به عنوان مرجعیت فکری جامع می‌تواند مانع تحقق این هدف شوم دشمن شود.

بازیار تشریح کرد: دقت در انتخاب و توجه به توانمندی‌ها، تخصص، تعهد و پاکدستی نامزد‌ها همان اندازه اهمیت دارد که حضور و مشارکت حداکثری از اهمیت برخوردار بوده و این تجمیع اندیشه‌ها و اراده ملت است که می‌تواند ضامن شکل‌گیری مجلسی قدرتمند و کارا باشد.

وی در ادامه خواستار حضور و مشارکت حداکثری در بُعد داخلی و بین‌المللی شد و عنوان کرد: این موضوع بیانگر قدرت نرم نظام خواهد بود و در این میان میدان‌داری دانشجو و استاد و در نهایت دانشگاهیان به انتخاب مجلس بهتر و در تراز انقلاب اسلامی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر