صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۷ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲

برجویی‌فرد: تا ۲۰ سال آینده به ازای هر ۵ سالمند یک کودک خواهیم داشت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: با روند کنونی تا ۲۰ سال آینده به ازای هر پنج سالمند یک کودک خواهیم داشت؛ در حالی که جمعیت از جمله ارکان قدرت و اقتدار کشور است.
کد خبر : 898079

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  فناوری آنا، پویش دانش‌آموزی «ایران، جوان بمان» با حضور قاسم برجویی‌فرد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سمای استان بوشهر، همکاران و دانش‌آموزان در دبستان دخترانه سمای بوشهر برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این پویش گفت: موضوعات تعیین شده در این پویش شامل «تکریم پدر بزرگ و مادربزرگ‌ها»،‌ «ای کاش خواهر یا برادر داشتم»، «شادی و نشاط در خانواده پرجمعیت ایرانی»، «دوست دارم کشورم جوان، قدرتمند و پویا باشد» و «من کشورم را دوست دارم و برای پیشرفت آن تلاش می‌کنم»، است.

برجویی‌فرد بیان کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در موضوعات تعیین شده در قالب نقاشی، عکس، پوستر، کلیپ، موش گرافیک، شعر، داستان کوتاه و دلنوشته به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

وی، هدف از برگزاری پویش پویش دانش‌آموزی «ایران، جوان بمان» را ترویج فرهنگ فرزندآوری و اهمیت این موضوع برای خانواده‌ها عنوان کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه با این روند تا ۲۰ سال دیگر به ازای هر پنج سالمند یک کودک خواهیم داشت، اضافه کرد: جمعیت از جمله ارکان قدرت و اقتدار کشور است.

برجویی‌فرد افزود: کاهش تمایل به فرزندآوری موجب کاهش میزان باروری و پیری جمعیت و سرمایه انسانی هر کشور را کاهش می‌دهد و این کاهش بر توسعه اقتصادی اثر منفی خواهد گذاشت.

وی متذکر شد: کاهش موالید تأثیر منفی در پویایی جمعیت در سال‌های آینده خواهد داشت و موجب کاهش جمعیت نیروی کار خواهد گذاشت و کشور را از مسیر توسعه و پیشرفت با مشکلاتی مواجه خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تبیین کرد: کاهش جمعیت خطراتی ازجمله تغییر نظام تربیتی و مفاهیم اخلاقی، کاهش نشاط اجتماعی و اقتصادی، کاهش اقتدار سیاسی را به همراه دارد و باید برای رفع چالشی به نام کاهش جمعیت برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم و متأسفانه در سال اخیر روند باروری در کشور شیب نزولی داشته است.

معاون امور مدارس سمای استان بوشهر هم در این مراسم اظهار کرد: یکی از مولفه‌های سلامت روانی و سلامت معنوی خانواده‌ها مسئله جمعیت و فرزندآوری است، همچنین با توجه به ضرورت پرداختن به مسئله مهم سلامت خانواده‌ها، مدتی است بنا شده، سیاست کشور پیرامون قانون جوانی جمعیت نسبت به مقوله فرهنگ‌سازی، اندیشه نخبگان و موثران جامعه گام‌هایی در این زمینه برداشته و در حوزه معاونت امور مدارس سما استان بوشهر با برگزاری کارگاه‌های آموزشی به صورت حضوری و آنلاین برای همکاران و والدین دانش‌آموزان اقدام‌های عملیاتی صورت گرفته است.

فخرالسادات هاشمی عنوان کرد: با تعامل و اجرای طرح مشترک معاونت سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و معاونت بهداشت علوم پزشکی بوشهر، کارگاه آموزشی با موضوع حل گره‌های ذهنی و پاسخ به سوال‌ها، پرداختن به نظام سلامت جمعیت و فرزندآوری خانواده‌ای ایرانی با حضور استادان هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است.

وی یادآور شد: بیش از اینکه جمعیت و فرزندآوری یک مسئله سیاسی و یا حاکمیتی باشد، با سلامت خانواده، رشد و تعالی خانوده‌ها، پیشرفت و ایجاد نشاط در خانواده ارتباط مستقیمی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر