جادوی رسانه عین گلوله است/ با بحثهای علمی انتخابات را پرشور کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، نشست تخصصی دبیران هماندیشی و مدیران رسانه دانشگاههای استان فارس، مدیران گروه معارف و روحانیون شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی و بسیج اساتید به میزبانی واحد شیراز برگزار شد.
رئیس مرکز هماندیشی و نخبگان دانشگاهی کشور در این نشست با اشاره به تحولات مهم دنیا و پیچ تاریخی که در آن حضور داریم یعنی بحث انتخابات چند نکته را بیان کرد.
مرتضی فاضلیمقدم گفت: امروز فضایی که در جامعه داریم و همه ما نگرانیم که آیا انتخابات خوب برگزار میشود؟ آیا مشارکت خوب خواهد بود؟ آیا انتخابها خوب خواهد بود؟ آیا پشتوانه خوبی برای عرصه کشوری و بینالمللی اتفاق خواهد افتاد؟ جمع ما جمع استادی و فرهیختگی است، زمانهایی بود که حتی زمان و مکان از هم جدا بود و انسانها هیچ اطلاعاتی از زمان و مکان دیگر نداشتند و نخستین کاری که رسانهها انجام دادند زمان و مکان را به هم دوختند و کل تمدن بشریت تحت تأثیر رسانه قرار گرفت.
وی تشریح کرد: غالباً واقعیتها را نمیبینیم؛ بلکه واقعیتهای ساخته شده رسانهها را میبینیم، اغلب خودمان برداشتی نسبت به تحولات نداریم و روایت رسانهها از تحولات را میبینیم، به عنوان مثال اقتصاد یک فضای خوبی در بعضی از حوزهها دارد و در بعضی حوزهها دارای چالش است و رنگ غالب اینکه همهچیز نابسامان است و اینها مواردی است که توسط رسانه شکل میگیرد.
رئیس مرکز هماندیشی و نخبگان دانشگاهی کشور در ادامه گفت: انتخابات مظهر سیاسیترین رویداد هر جامعهای است که با بحثهای علمی میشود حس خوب ایجاد کرد یا برعکس حس ناامیدی، یأس و افسردگی به وجود آورد.
فاضلیمقدم عنوان کرد: جادوی رسانه و فضای تغییر احساسات و نگرشها و پیامهای رسانهای عین گلوله است، به سمت ذهن مخاطب شلیک میشود؛ همین که وارد ذهن میشود گرایش، نگرش و تفکر او را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی در ادامه توضیح داد: معلمان و استادان دانشگاهها تأثیرگذارترین افرادی هستند که میتوانند علاوه بر فضای چهره به چهره در فضای مجازی هم تأثیرگذار باشند. وقتی استاد در فضای رسانهای حضور پیدا میکند آن فضا دارای اعتبار ویژهای است و میتواند کاری جدی را رقم بزند.
انتهای پیام/