صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۶ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

نقشه راه آب کشور در وزارت صمت تشریح شد

در نشست هم‌اندیشی «نقشه راه آب کشور» که در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، ضمن مرور مبانی تدوین نقشه راه، برنامه تأمین نیاز‌های آبی صنایع در افق آتی تشریح شد.
کد خبر : 897930

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم وفناوری آنا از وزارت نیرو، نشست هم‌اندیشی «نقشه راه آب کشور» در روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه به میزبانی معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

در این نشست که با دعوت از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، معاونت صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات، معاونت صنایع عمومی، معاونت صنایع حمل و نقل، معاونت معادن و فرآوری مواد و مرکز پژوهش‌های اتاق ایران برگزار شد، مبانی تدوین «نقشه راه آب کشور» مرور و برنامه تأمین نیاز‌های آبی صنایع در افق آتی تشریح شد.

عیسی بزرگ‌زاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب ایران با توجه به وضعیت منابع آب کشور، بر لزوم قرارگیری حوزه‌های صنعت و خدمات به عنوان محور اصلی توسعه کشور تأکید کرد.

بزرگ‌زاده در این نشست خاطرنشان کرد: مصرف آب در افق نقشه راه در بخش صنعت با افزایش بیش از دو برابری، از ۳.۷ میلیارد متر مکعب در سال در شرایط فعلی به ۷.۸ میلیارد متر مکعب در سال خواهد رسید.

وی افزود: در افق نقشه راه آب کشور، نیاز آب بخش صنعت به میزان ۴۵ درصد از طریق منابع آب متعارف و ۵۵ درصد از طریق منابع آبی نامتعارف شامل آب دریا و پساب تأمین خواهد شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب ایران تصریح کرد: تأمین نیاز آب صنایع غذایی، دارویی، آشامیدنی، خوراکی و بهداشتی از منابع آب متعارف درون سرزمینی شامل آب‌های زیرزمینی و سطحی انجام خواهد شد.

بزرگ‌زاده اضافه کرد: همچنین استفاده از منابع آب متعارف درون سرزمینی، شامل صنایعی که در لب مرز توجیه‌پذیری اقتصادی هستند نیز می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس نقشه راه، سیاست کلی بدین شرح است که صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی از طریق پساب و صنایع بزرگ و پرسود از آب نمک‌زدایی شده دریا تأمین خواهند شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آب صنعت وزارت صمت
ارسال نظر