صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲
وزیر بهداشت در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران خبر داد:

پوشش صد درصدی کشور در طرح سلامت خانواده تا پایان دولت سیزدهم

وزیر بهداشت با اشاره به برتری‌های «سلامت پیشگیری‌محور» در مقایسه با «سلامت درمان‌محور»، گفت: طرح سلامت خانواده تاکنون در ۱۹۵ شهر کشور اجراشده و تا پایان دولت سیزدهم سراسر کشور تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.
کد خبر : 897917

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین‌اللهی با حضور در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران اظهار کرد: نگرش دانش بشری در حوزه سلامت و درمان دگرگون‌شده؛ به‌نحوی‌که از «سلامت درمان محور» به سمت «سلامت پیشگیری محور» گام برداشته است.

وی بابیان اینکه درمان، پرهزینه و پر عارضه است، افزود: دوران پاندمی کرونا سبب شد که پیشگیری را برای اولین بار تجربه کنیم و با اقداماتی مانند ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و قرنطینه کردن نسبت به پیشگیری از بیماری‌ کرونا اقدام کردیم.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: موضوع «سلامت خانواده» از اولویت‌های دولت سیزدهم بوده چراکه اگر بخواهیم سلامت جامعه را مانند یک هرم در نظر بگیریم، سلامت خانواده در رأس آن قرار دارد.

وزیر بهداشت گفت: اگر بخواهیم سلامت یک جامعه را ارتقا دهیم باید سلامت خانواده را در کانون توجه قرار دهیم. اگر خواهان داشتن یک جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت با اجرای برنامه سلامت خانواده در نظر دارد که برای هر ایرانی و هر کد ملی، یک پرونده سلامت ایجاد کند؛ البته اقدامات وزارت بهداشت محدود به تشکیل پرونده سلامت نمی‌شود بلکه برای هر ایرانی که دارای کد ملی است یک مراقب سلامت در نظر گرفته‌ایم.

عین‌اللهی اظهار کرد: عواملی متعددی مانند عادات رفتاری، عادات غذایی، ژنتیک و ... می‌توانند، عامل بیماری باشند که مراقبین سلامت می‌توانند تأثیر این مؤلفه‌ها در بروز بیماری را برای خانواده‌ها تشریح کنند. هنگامی‌که خانواده‌ها با این مسائل آشنا می‌شوند، می‌توانند نسبت به مسائل پیشگیرانه اقدام کنند.

وزیر بهداشت بابیان اینکه در چنین شرایطی، مراقبان سلامت را باید خط مقدم حوزه بهداشت و سلامت در نظر گرفت، افزود: بر اساس این برنامه، درصورتی‌که فرد مبتلابه یک بیماری شد، به پزشک خانواده برای درمان مراجعه کرده و اگر نیاز به درمان‌های تخصصی داشت، پزشک خانواده او را به متخصص معرفی می‌کند و در صورت لزوم بیمار در بیمارستان بستری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر افراد از مسیر برنامه سلامت خانواده درمان شوند، ۹۵ درصد از هزینه‌های درمانی آن‌ها را پرداخت می‌کنیم.

عین‌اللهی گفت: در حال حاضر تعداد شهرستان‌هایی که برنامه سلامت خانواده در آن اجرا می‌شود، معادل ۱۹۵ مورد است و امیدواریم که تا پایان دولت سیزدهم بتوانیم تمام شهرستان‌های کشور را تحت پوشش برنامه سلامت خانواده قرار دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر