مأموریتهای ستاد توسعه فناوری اتصالپذیری و ارتباطات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران از روز گذشته ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ در محل مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرده است و تا پایان روز دوم اسفند ادامه دارد.
خبرگزاریها، مطبوعات، پایگاههای خبری و ... در این نمایشگاه حضور دارند و مسئولان نهادهای مختلف از غرفههای حاضر بازدید میکنند.
خبرگزاری علم و فناوری آنا نیز در بیست و چهارمین دوره از نمایشگاه حضور پررنگی داشته است. غرفه این خبرگزاری میزبان مسئولان در حوزههای مختلف است. یکی از مهمانان خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات بود که با حضور در غرفه آنا به سوالات خبرنگار این رسانه پاسخ داد.
کرباسی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به طور کلی بیش از ۹۷۰۰ شرکت دانشبنیان فعالیت می کنند که حدود ۲ هزار شرکت آن مرتبط با حوزه ICT است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چشم اندازه حوزه ارتباطات و اتصالپذیری و پیشرفت آن با فناوری گفت: اینکه ما بتوانیم فرهنگ توسعه فناوری را به درستی پیادهسازی کنیم، حمایت از اقتصاد دانشبنیان و حمایت از توسعه فناوری بوده که لازمه اقتصاد دانشبنیان است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دسته بندی جدیدی که در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری شکل گرفت، فقط تمرکز روی اقتصاد دانشبنیان نیست و در کنار آن توسعه فناوری را دنبال میکنیم تا ده سال آینده هم بتوانیم اقتصاد دانشبنیان شکوفا و پویایی را شاهد باشیم.
دبیر ستاد توسعه اتصال پذیری و ارتباطات درباره گفت: چشم انداز اصلی که در ستاد دنبال میکنیم در حال حاضر ماموریت گرایی است؛ به طور خاص در حوزه شبکه ملی اطلاعات یکسری محورها را به صورت اولویت تعیین کرده ایم و حوزههایی از فناوری که در سطح دنیا شاهد پیشرفتهای خوبی در آن بودیم مانند ۵G یکی از اولویتهاست.
کرباسی خاطرنشان کرد: ضروری است اکوسیستم ICT کشور به سمت این اولویت ها برود. اگر اکنون این اتفاق نیفتد بعد از سه تا چهار سال دیگر که ۵G توجیه اقتصادی پیدا کند اگر شاهد توسعه فناوری در این چند سال پیش رو نباشیم، قطعاً باید واردکننده کامل باشیم.
وی افزود: عملاً مأموریت اصلی که میتوانیم تعریف کنیم در حوزه توسعه فناوریهای داخلی در یکی از مهمترین و جدیدترین نسلهای ارتباطی که نسل پنجم دارد این است که بتوانیم اتفاقات مهمی را رقم بزنیم که بعد از چند سال این حوزه بتواند نیازهای داخل را تأمین کند و حتی به فکر صادرات هم باشیم.
انتهای پیام/