صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در نشست خبری:

هیچ دانشجوی استعداد درخشانی را برای تدریس به کار نمی‌گیریم/ تجمیع واحد‌های دانشگاه علامه طباطبائی در پردیس مرکزی

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دانشجویان استعداد درخشان را برای تدریس بکار نمی‌گیریم، بلکه نیاز‌های خود را از طریق فراخوان جذب استاد، بورس و بنیاد ملی نخبگان تامین خواهیم کرد.
کد خبر : 897674

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تهران در نشست خبری دانشگاه، تحول علوم انسانی و انتخابات که هم اکنون (سه‌شنبه، ۱ اسفند ۱۴۰۲) در سازمان مرکزی در حال برگزاری است، اظهار کرد: دانشگاه علامه طباطبائی بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی در غرب آسیاست.

وی افزود: حدود ۷۰ گروه آموزشی، ۶۲۰ عضو هیئت علمی، ۱۱ دانشکده، ۱۰ پژوهشکده و مرکز پژوهشی در دانشگاه علامه طباطبائی مستقر هستند و در مدت حیات این دانشگاه یکصد هزار فارغ التحصیل داشته ایم که بخش زیادی از آنها به عنوان مدیران بخش‌های مهم کشور مسئولیت دارند.

معتمدی تصریح کرد: ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی تحصیل می‌کنند که ۷۰ درصد از آنها دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: شعار دانشگاه علامه‌طباطبائی مرجعیت در علوم انسانی است و بخش‌های آموزشی این دانشگاه با یکدیگر متفاوت است، برخی‌ها در حوزه‌های بین الملل فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین فعالیت و محور دانشگاه علامه طباطبائی تحول در علوم انسانی است، تاکید کرد: این موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری و مطالبه مهم ملت است، وجهه مهمی از تحول در علوم انسانی را اثر بخشی در بر می‌گیرد، به اینصورت که معتقد هستیم اگر علوم انسانی دچار تحول شود، حتما اثر بخشی صورت خواهد گرفت.

معتمدی گفت: یکی از برنامه‌های مهمی که در حال دنبال آن هستیم برنامه راهبردی است که این برنامه در تمام دانشکده‌ها آماده است و همه واحد‌ها برنامه‌های خود را در زمینه ارتباط با جامعه، ارتباط با صنعت، ارتباطات بین المللی و ... آماده کرده و ارائه داده اند که از سال ۱۴۰۳ اجرایی خواهد شد.

آموزش با هدف مسئله محوری

وی بیان کرد: دانشگاه علامه طباطبائی همواره با هدف جایگزینی بهترین استادان برای ارائه آموزش به دانشجویان در حال تلاش است تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتوانند با رویکرد مسئله محوری در جامعه مشغول به کار شوند.

احداث خوابگاه متاهلی با ظرفیت بیش از ۱۰۰ نفر

معتمدی اضافه کرد: دانشگاه علامه طباطبائی دارای ۴ هزار دانشجوی خوابگاهی است و به هیچ عنوان خوابگاه متاهلی نداریم که از گذشته با مشکل نداشتن آن مواجهه بوده ایم و امیدواریم خوابگاه متاهلی که دارای ظرفیت بیش از ۱۰۰ نفر است و هم اکنون در حال احداث است تا سال تحصیلی جدید اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: یکی از مصوبات دولت برای دانشگاه علامه طباطبائی تجمیع دانشکده‌های این دانشگاه در پردیس مرکزی است؛ چرا که واحد‌های دانشگاه علامه طباطبائی در سطح شهر تهران پراکنده هستند.

معتمدی اضافه کرد: پس از دریافت مصوبه سازمان برنامه و بودجه ۲ خوابگاه دخترانه و پسرانه با ظرفیت هر کدام ۲ هزار نفر و در مجموع ۴ هزار نفر افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: شاخص‌های جذب استاد در دانشگاه علامه طباطبائی بالاست، در ۲ سال گذشته ۸۰ عضو هیئت علمی جدید را جذب کرده ایم و فراخوان جذب جدید را هم اعلام کرده ایم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه یکی از اقدامات رفاهی دانشگاه ساخت مسکن استادان و کارکنان است؛ تاکید کرد: ساختمان‌ها با ظرفیت ۱۴۰۰ واحد در البرز کلنگ زنی شده اند.

معتمدی گفت: مراکز نوآوری و کارآفرینی در برخی از دانشکده‌ها راه اندازی شده است و در مابقی دانشکده‌ها هم انجام می‌شود، هدف از این کار ایجاد امیدانگیزی در بین دانشجویان برای اشتغال است که ابتدا در دانشکده، سپس در مراکز رشد و در پایان در شرکت‌های دانش بنیان مستقر خواهند شد که پارک علم و فناوری مجوز ساخت را دریافت کرده است و به زودی افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: درس ۲ واحدی را به صورت اختیاری در دستور کار قرار داده ایم و از سال تحصیلی جدید برای دانشجویان ارائه می‌شود که مهارت ورزی به شمار می‌آید.

معتمدی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا در زمینه استفاده از ظرفیت دانشجویان استعداد درخشان در مقطع تحصیلات تکمیلی برای تدریس گفت: دانشجویان استعداد درخشان را برای تدریس بکار نمی‌گیریم، بلکه نیاز‌های خود را از طریق فراخوان جذب استاد، بورس و بنیاد ملی نخبگان تامین خواهیم کرد.‌

بیش از ۲۰۰ فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبائی کاندیدای انتخابات مجلس شدند 

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد: طبق استعلامی که از دانشگاه علامه طباطبائی دریافت شد، بیش از ۲۰۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه علامه طباطبائی کاندیدای انتخابات مجلس شده‌اند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر