مدال طلا و نقره مسابقات جهانی آشپزی بر گردن دانشجوی دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، معصومه رجبی دانشجوی رشته مدیریت صنعتی در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در مسابقات جهانی آشپزی سال ۲۰۲۴ که در نمایشگاه بینالمللی لاهور پاکستان و با حضور ۱۵ کشور برگزار شد در بخش غذای تکنفره با ارائه باقلوای قزوین بهعنوان دسر ضمن کسب مقام نخست به مدال طلا دست پیدا کرد.
رجبی همچنین موفق شد در بخش غذای تکنفره با ارائه غذای قیمه نثار قزوین بهعنوان یکی از غذاهای اصیل و شناخته شده ایران ضمن کسب مقام دوم، مدال نقره از آن خود کند، وی در بخش تیمی هم با ارائه غذاهای سنتی ایران همچون کشک بادمجان بهعنوان پیش غذا، قیمه نثار قزوین بهعنوان غذای اصلی و باقلوای قزوین بهعنوان دسر ضمن کسب مدال نقره عنوان دوم را به دست آورد.
رجبی، هدف از شرکت در مسابقات جهانی آشپزی سال ۲۰۲۴ را ارائه و معرفی فرهنگ و غذاهای اصیل ایرانی با حفظ اصالت و طعم غذاهای سنتی ایران به جهانیان برشمرد و گفت: بسیار خوشحالم که توانستم پرچم ایران را بین شرکتکنندگان مطرح دنیا در این مسابقات به اهتزاز دربیاورم.
در این مسابقات داوران و سرآشپزهای مطرح دنیا از کشورهای آلمان و فرانسه بهعنوان داور حضور داشتند.
انتهای پیام/