صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

واردات ۶ میلیون دُز واکسن «پنموکوک» و «روتاویروس»

رئیس سازمان غذا و دارو از واردات 3 میلیون دُز واکسن روتاویروس و 3 میلیون دُز واکسن پنموکوک خبر داد.
کد خبر : 897544

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری نمایشگاه رسانه‌های ایران با بیان اینکه، عرضه شیرخشک برای کودکان زیر دو سال در داروخانه‌ها مشمول یارانه است و مردم پول اضافه‌ای پرداخت نمی‌کنند، گفت: از ۲۵ آبان ماه سال‌جاری سیاست ارزی شیرخشک اصلاح و مابه‌تفاوت افزایش قیمت آن از طریق بیمه پوشش داده شده است.

وی افزود: افراد برای استفاده از یارانه آن باید حتما شیرخشک را از داروخانه و با ارائه کد ملی کودک زیر دو سال دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه از زمان اجرای طرح دارویار با کمک نظام بیمه‌ای اجازه افزایش پرداختی از جیب مردم داده نشد، گفت: اگر مردم شیرخشک از طریق ارائه کد ملی کودک از داروخانه دریافت کنند مشمول حمایت بیمه می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 میلیون دز واکسن روتاویروس و پنوموکوک به کشور وارد می‌شوند، گفت: قرار است به زودی شرکت‌های دانش بنیان این واکسن‌ها را با توجه به اهمیت آن در کشور تولید کنند.

محمدی با بیان اینکه اقدامات بسیاری در توسعه حوزه دارو و تجهیزات پزشکی صورت گرفته است، گفت: ورود محصولات دانش بنیان به سبد سلامت در حال انجام است و بیش از ۹۹ درصد نیاز دارویی و در حوزه تجهیزات پزشکی نیز بیش از ۵۰ درصد تولید داخل است.

رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: بسیاری از مراکز درمانی تجهیزات خود را از تولید داخل تامین می‌کنند.

محمدی افزود: نیاز‌های ارزی حوزه دارو تامین شده است و یکی از نیاز‌هایی که در حوزه سلامت مهم است حمایت‌های بیمه‌ها است و نباید در این خصوص قصور صورت گیرد و پرداخت از جیب مردم افزایش یابد.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: نظام بیمه‌ای و طرح دارویار اجازه افزایش پرداخت از جیب مردم را نداده است و در صورتی که فرد دارو را با نسخه تامین کند هزینه اضافی متحمل نمی‌شود و از مردم تقاضا داریم دارو و شیر خشک را از طریق بیمه دریافت کنند.

وی گفت: دستورالعمل ارسال دارو به در منزل یک ماه است تدوین شده است و نظرات گروه‌های مختلف را جمع بندی کردیم و استنباط ما این است همین روز‌ها این آیین‌نامه ابلاغ شود.

محمدی افزود: ما با فروش اینترنتی دارو مخالفیم، اما این طرح روی ارسال اینترنتی نسخه‌ها تاکید دارد. ما این مدل را پیاده سازی کردیم و همه متقاضیان می‌توانند درخواست کنند و نسخه را از نزدیکترین داروخانه دریافت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر