همایش مهدویت محور وحدت در مذاهب اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش مهدویت محور وحدت در مذاهب اسلامی،۲۹ بهمن ماه با حضور آیت الله محامی امام جمعه زاهدان، محمد کرمی استاندار و مسئولان نهادهای فرهنگی و مردمی در تالار ملاصدرا دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
* انتشار 245 مقاله رسیده به همایش
در آغاز برنامه، دبیرعلمی و پژوهشی همایش گفت: ۲۶۱مقاله از کل کشور به دبیرخانه واصل شده که بعضی از این مقالات بنا به دلایلی شایسته چاپ در مجموعه مقالات نبودند و از ۲۴۵ مقاله باقی مانده ۱۶۱ مقاله سهم استان سیستان و بلوچستان است. دبیر علمی همایش افزود: بیشترین مشارکت را استان سیستان و بلوچستان داشته است و استانهای قم و گلستان به ترتیب در رده دوم و سوم قرار گرفته اند.
* قرآن و عترت دو محور وحدت
در ادامه آیت الله محامی به عنوان سخنران بعدی همایش گفت: خداوند تبارک و تعالی امت اسلامی را امت واحده خوانده است، اتحاد محور میخواهد و خداوند برای این اتحاد محورهایی را تعیین کرده است، از خودش که خالق جهان است گرفته تا پیامبر (ص) و دو میراث گرانبهای ایشان قرآن و عترت. پیامبر رکن محور وحدت است، قرآن که معجزه ماندگار پیامبر (ص) است رکن محور وحدت است، اهل بیت پیامبر (ص) نیز از محورهای وحدت هستند.
یکی از مشترکات جامعه اسلامی ما بحث حضرت مهدی (عج) به عنوان کسی است که در آخر الزمان ظهور میکند و حکومت عدل الهی را بر تمام جهان حاکم میکند و آن هدف رسالت پیامبران که در طول تاریخ به دنبال آن بوده اند و کم یا زیاد تحقق پیدا کرده است را به صورت کامل و تمام جهانگیر نشده است آن وعده الهی تحقق پیدا میکند.
* فرهنگ مهدویت راهبرد مقابله با تهاجم فرهنگی
سید احمد زرهانی، قائممقام بنیاد فرهنگی مهدی موعود به شبیه خون فرهنگی غربیان اشاره و ترویج فرهنگ مهدویت را یکی از بهترین روشها در مقابله با آن دانست و گفت: یکی از ویژگیهای فرهنگ مهدوی، تمدنسازی بر مبنای جهانبینی توحیدی است و برنامهریزی برای بیدار کردن مسلمانان، بازگشت به قرآن و ملتزم به کلمه توحید و توحید کلمه که تمام تمرکز عالمان دینی بر این اصل بوده است.
ترویج بازارهای اسلامی و متحدشدن کشورهای اسلامی در سطح دنیا باعث ایجاد یک جهش و تمدن مهدوی در سطح دنیا میشود.
پایان تاریخ و آخرالزمان از دیدگاه ما منتهی به ظهور حضرت مهدی (عج) و تشکیل حکومت جهانی است؛ امروز باید در حوزه سیاست و حکمرانی اسلامی، علمای دین، امیران و پادشاهان کشورهای اسلامی را وادار به یک تفاهم و همگرای کنند تا در برابر استعمار جهانی غرب مقابله کنیم.
* تبیین معارف مهدوی هدف همایش
پایان بخش این همایش سخنان مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان سیستان و بلوچستان بود. شهرکی در سخنان خود به اهمیت و اهداف همایش پرداخت: استفاده از باورهای مهدویت و ایجاد دعوت بین مذاهب و ارائه مدلهای حاکمیت الهی و اسلامی به جهان، تبین نقش مهدویت در ایجاد تمدن نوین اسلامی از اهداف این همایش است.
همگان وظیفه دارند بستر و فضایی مناسب را ایجاد کنند تا معارف بلند مهدوی برای آحاد جامعه تبیین شود. حفظ وحدت و اعتقادات ارزشی در پایبندی به فرهنگ مهدویت و انتظار میتواند سد محکمی در مقابل توطئههای دشمنان و هجمههای فرهنگی آنان باشد.
انتهای پیام/