صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دانشمندان: تیتان نمی‌تواند میزبان حیات باشد!

دانشمندان در تازه‌ترین بررسی‌های خود احتمال می‌دهند، قمر اقیانوسی زحل ممکن است نتواند میزبان حیات برای بشریت باشد.
کد خبر : 897442

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، دانشمندان در تازه‌ترین بررسی‌های خود احتمال می‌دهند، قمر اقیانوسی زحل ممکن است نتواند میزبان حیات برای بشریت باشد.

حجم اقیانوس تیتان ۱۲ برابر تمام اقیانوس‌های زمین است، اما ممکن است آن طور که ما احتمال می‌دهیم گزینه مناسبی برای حیات نباشد.

تیتان یا تایتان، بزرگ‌ترین قمر کیوان (زحل، دومین سیاره بزرگ منظومه خورشیدی) است که در فاصله ۱.۴ میلیارد کیلومتری از خورشید واقع شده ‌است.
 
این قمر در ۲۵ مارس ۱۶۵۵ از سوی کریستین هویگنس هلندی کشف شد. تیتان توسط چشم غیر مسلح قابل رویت نیست، اما می‌توان آن را از سوی تلسکوپ‌های آماتوری و یا حتی برخی دوربین‌های دو چشمی قوی مشاهده نمود. تیتان غالبا قمری با مشخصات سیاره خوانده می‌شود. تیتان دومین قمر بزرگ در سامانه خورشیدی است.
 
اتمسفر تیتان غالبا از نیتروژن است با این حال دارای متان و اتان نیز است. وجود باد و باران سطح تیتان را به شکلی مشابه سطح زمین تبدیل کرده‌ و ماهواره‌های زیادی وجود زیست و یا مراحل ابتدایی پیدایش شرایط پیشا-زیستی در تیتان را مورد کاوش قرار داده‌اند.

بر اساس تحقیقات جدید اختربیولوژیکی، اقیانوس زیرزمینی تیتان و اقیانوس‌های مشابه در داخل دیگر قمرهای یخی در بیرون منظومه شمسی، ممکن است فاقد شیمی آلی لازم برای حیات باشند.

تیتان بزرگترین قمر زحل و دومین قمر بزرگ در کل منظومه شمسی است و به دلیل پوشیده شدن در مولکول‌های آلی، مولکول‌هایی که حاوی کربن هستند مشهور است. با این حال، تیتان سرد است و دمای سطح آن از 179- درجه سانتیگراد عبور نکرده و بالاتر نرفته است و در این شرایط یخبندان، واکنش‌های شیمیایی برای حیات بسیار کند پیش می‌رود.

دانشمندان احتمال می‌دهند، در اعماق زیر سطح این قمر گرمتر باشد؛ عمق دقیق آن مشخص نیست، اما برآوردها نشان می‌دهند که در حدود ۱۰۰ کیلومتر را شامل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر