صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
در جلسه دفاع رساله دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می‌شود؛

مدل تشخیص نفوذ هوشمند برای شبکه‌های اینترنت اشیاء

جلسه دفاع از رساله دکتری با موضوع «ارائه یک مدل تشخیص نفوذ هوشمند برای شبکه‌های اینترنت اشیاء» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار می‌شود.
کد خبر : 897408

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد نظرپور دانشجو مقطع دکتری دانشگاه آزاد از رساله خود با عنوان «ارائه یک مدل تشخیص نفوذ هوشمند برای شبکه های اینترنت اشیاء (مورد مطالعه: منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی)» در گروه  فناوری مطالعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دفاع می‌کند.

در چکیده مقاله استخراج شده از این رساله آمده است که:

«در تمام سیستم‌های پردازش اطلاعات، شناسایی حملات سایبری یک چالش اصلی محسوب می‌شود و با شناسایی به موقع حملات می‌توان اثرات آن را مسدود یا کم کرد. سیستم اینترنت اشیا نیز از این پدیده مستثنی نبوده و با پیشرفت رو به رشد این فناوری و گسترش زیرساخت‌های آن، نیاز به سیستم تشخیص نفوذ هوشمند با دقت و سرعت بالا یک امر ضروری است.

شبکه‌های عصبی سیستم‌های مدرنی هستند که از روش‌های محاسباتی نوین برای یادگیری ماشین، نمایش دانش و در نهایت استفاده از دانش کسب‌شده برای به حداکثر رساندن پاسخ‌های خروجی سیستم‌های پیچیده استفاده می‌کنند. یکی از معایب استفاده از آموزش با روش‌های کلاسیک در شبکه‌های عصبی، گیرافتادن در نقاط بهینه محلی است.

در این مقاله از الگوریتم فراابتکاری رقابت امپریال (ICA) برای آموزش شبکه‌های عصبی استفاده کرده، نشان دادیم که این الگوریتم در زمینه تشخیص نفوذ در سیستم اینترنت اشیا، می‌تواند عملکرد بسیار بهتری از منظر سرعت و دقت نسبت به روش‌های آموزشی کلاسیک داشته باشد. نتایج نشان می‌دهد روش پیشنهادی دارای دقت ۹۰% می‌باشد که در مقایسه با روش شبکه عصبی کلاسیک که دارای دقت ۷۵ درصد بوده عملکرد بهتری دارد.»

نوید نظافتی و سجاد شکوهیار به عنوان اساتید راهنما و مشاور، محمد نظرپور را در نگارش این پژوهش همراهی کردند.

پژوهشگران، اساتید دانشگاه و دانشجویان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر