صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۷ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
معاون پژوهشی دانشگاه شهیدبهشتی در گفت‌وگو با آنا: 

حمایت از مراکز رشد و پارک‌های فناوری می‌تواند رشد تولیدات داخلی را محقق کند

معاون پژوهش و فناوری گفت: با حمایت از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری به عنوان بازوی فعال می‌توانیم تولیدات داخلی را رشد دهیم. 
کد خبر : 897357

سیده مهری حمیدی سنگدهی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره روش‌های تحقق مرجعیت علمی اظهار کرد: افزایش سطح کیفیت مجلات و مقالات یکی از معیار‌های شکل گیری مرجعیت علمی است که در این زمینه اقداماتی را با تشکیل کارگروه‌های علمی، اجرا کرده ایم. 

وی افزود: در این کارگروه ها، ابتدا کیفیت مجلات فارسی زبان و سپس مقالات ISI را ارتقا می‌دهیم که در این زمینه وزارت علوم حمایت‌های خوبی انجام داده است. 

حمیدی سنگدهی تصریح کرد: طرح‌های تشویقی در آیین نامه گرنت اعضای هیئت علمی برای ارتقای کیفیت مقالات و مجلات علمی لحاظ شده است که استادان با حضور پررنگ‌تر خود کیفیت مقالات را مدیریت کنند تا این موضوع فقط شامل حال دانشجویان تحصیلات تکمیلی نباشد. 

موتور پیشران تولیدات کشور با کمک پژوهش و فناوری 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی درباره شعار امسال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم ادامه داد: پارک‌ها و مراکز رشد به عنوان بازوی فعال، تولیدات داخلی هستند؛ این رویکرد در معاونت پژوهشی دارای طرح‌های حمایتی است که اگر محقق شوند رشد تولید داخلی و بومی را محقق خواهند کرد. 

وی گفت: این رویکرد استفاده از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در صنعت هم ارتباط جامعه با دانشگاه را تقویت کرده و هم اشتغال را به وجود آورده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر