صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
در جلسه دفاع رساله دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می‌شود؛

تاثیرگذاری سرمایه‌گذاری خارجی بر سرریز فناوری حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر

جلسه دفاع از رساله دکتری با موضوع «الگو تاثیرگذاری سرمایه‌گذاری خارجی بر سرریز فناوری حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر (ایران)» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار می‌شود.
کد خبر : 897192

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ میثم جعفرزاده‌ورزی دانشجو مقطع دکتری دانشگاه آزاد از رساله خود با عنوان «الگو تاثیرگذاری سرمایه‌گذاری خارجی بر سرریز فناوری حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر (ایران) با استفاده از روش تحلیل ساختار متقابل» در گروه تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دفاع می‌کند.

در چکیده مقاله استخراج شده از این رساله آمده است که:

«امروزه هدف اصلی بسیاری از سیاست‌های اقتصادی، دستیابی به نرخ‌های رشد و رفاه اقتصادی بالاتر می‌باشد، مخاطرات زیست محیطی ناشی از فعالیت‌های اقتصادی به یک موضوع بحث برانگیز تبدیل شده است. نگرانی در مورد امنیت انرژی، افزایش جمعیت و مسائل مربوط به تغییرات آب و هوا نگرش‌ها را به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر سوق داده است.

پژوهش حاضر با ارائه الگوی تاثیرگذاری سرمایه گذاری خارجی بر سرریز فناوری حوزه انرژی‌های تجدید پذیر به اجرا درآمد. این پژوهش از نظر ماهیت و محتوا از نوع توصیفی می‌باشد.

در این تحقیق اطلاعات مربوط به ۱۶ نفر از خبرگان که مدیران میانی و مدیران صنعت است که نمونه آماری را تشکیل. نتایج این تحقیق نشان داد که ۱۱ عامل اصلی بر بر سرریز فناوری حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر از طریق کانال سرمایه گذاری تاثیر دارد همچنین روش تحلیل ساختار متقابل نشان داد عامل سیاست گذاری‌های اقتصادی و عوامل تشویقی و حمایتی و عامل رشد اقتصادی به ترتیب برابر ۴۸۳، ۴۳۶ و ۳۰۳ و بیش‌ترین تاثیرگذاری غیر مستقیم را بین عوامل دارند»

علی اسماعیل‌زاده، سینا نعمتی‌زاده و امیررضا کیقبادی به عنوان اساتید راهنما و مشاور، میثم جعفرزاده‌ورزی را در نگارش این پژوهش همراهی کردند.

پژوهشگران، اساتید دانشگاه و دانشجویان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

فرهاد بامداد
ارسال نظر