صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲

ارسال ۲۶۰ مقاله علمی به دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران

دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران دوم و سوم اسفند در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.
کد خبر : 897031

به گزارش گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دبیر علمی دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران از ارسال ۲۶۰ مقاله علمی به دبیرخانه این کنفرانس خبر داد و گفت: پس از جلسات متعدد کمیته‌های علمی و بهره گیری از نظرات ارزشمند اساتیددانشگاهی، تعداد ۶۰ مقاله جهت ارائه سخنرانی و ۱۲۰ مقاله نیز به صورت پوستر برای کنفرانس پذیرفته شد. 

علی عالی انوری افزود: دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران در روز‌های دوم و سوم اسفند سال جاری با همکاری انجمن مهندسی معدن ایران در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران با اینکه این همایش فرصتی برای گردهمایی مستقیم برای ذی‌نفعان صنعت معدن شامل دانشگاهیان، پژوهشگران، مدیران و کارشناسان صنعت معدن است تا چالش‌ها، فعالیت‌ها و دستاورد‌های اخیر خود را به اشتراک بگذارند، گفت: اکتشاف مواد معدنی، استخراج معدن، مکانیک سنگ و ژئوتکنیک، فرآوری مواد معدنی، اقتصاد و مدیریت در معادن، محیط زیست، بازسازی، ایمنی و بهداشت و میراث معدن‌کاری و توسعه پایدار محور‌های این رویداد علمی است.

 عالی انوری، افزود: ارتباط سازمان‌یافته و همکاری راهبردی دانشگاه کاشان و انجمن مهندسی معدن ایران می‌تواند حلقه اتصال قدرتمندی را بین عرصه دانش و فناوری از یک طرف و عرصه صنعت از طرف دیگر فراهم کند و الگویی مناسب از همکاری و تعاون را فراروی دیگر سازمان‌های مشابه قرار دهد.

عالی انوری عضو هیئت مدیره انجمن مهندسی معدن ایران افزود: بخش معدن و صنایع معدنی کشور از دیرباز، بخشی خوداتکا و پیشران در توسعه صنعت کشور بوده اکنون در شرایط تحریم‌های خارجی، نیازمند بهره‌گیری فراگیر از توانمندی‌های آشکار و پنهان دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و سازمان‌های تحقیق و توسعه معادن و صنایع معدنی کشور است و برگزاری کنفرانس‌های علمی بستری مناسب برای اعتلای معدن کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر