صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
معاون دانشگاه آزاد تأکید کرد؛

لزوم تنوع‌بخشی به درآمد‌های غیرشهریه‌ای با پیوست دانش‌بنیان

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تنوع‌بخشی به درآمد‌های غیرشهریه‌ای در دانشگاه را با داشتن پیوست دانش‌بنیان اصلی مهم و قابل توجه برشمرد.
کد خبر : 896987

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد قربانی‌ گلشن‌آبادی معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در بیست و دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد برگزار شد با تأکید بر استفاده بیشتر از استادان عضو هیئت علمی وابسته و دستیاران آموزشی به جای اساتید حق‌التدریس اظهار کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که استفاده از استادان حق‌التدریس در دانشگاه آزاد را به صفر برسانیم.

وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی هیچ‌گاه مسئله‌ای به نام حسابرسی مستقل وجود نداشته و در این زمینه دچار عقب‌افتادگی جدی بوده‌ایم، افزود: در چند سال اخیر با عزمی که در مدیریت دانشگاه داشته‌ایم و با پیگیری‌های شخص دکتر طهرانچی در حال جبران این مسئله هستیم و امیدواریم در جلسات آتی هیئت امنا این عقب‌افتادگی‌ها را نداشته باشیم و حسابرسی‌های دانشگاه به‌روز شود. بسیاری از بند‌هایی که در گزارش حسابرس مستقل به‌عنوان مشروط اعلام شده و باید مورد بررسی قرار گیرند در حیطه اختیارات استان‌هاست و این ظرفیت در استان‌ها وجود دارد که حل و تکمیل شوند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تنوع‌بخشی به درآمد‌های غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد با داشتن پیوست دانش‌بنیان را اصلی مهم و قابل توجه برشمرد و تأکید کرد: این تنوع‌بخشی باید با هماهنگی معاونت‌های تحقیقات و نوآوری و توسعه و مدیریت منابع بوده تا بتوان از اعتبارات صندوق نوآوری در این راستا استفاده کرد.

مهم‌ترین عوامل پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان نیز مشارکت مردم، رهبری هوشمندانه امام خمینی(ره) و طرح اسلام سیاسی را از مهم‌ترین عوامل پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: مشارکت اجتماعی مردم در عرصه‌های مهم تصمیم‌گیری نظیر راهپیمایی‌ها و حضور در انتخابات سبب استحکام و کیفیت‌بخشی به پیوند‌ها و داشته‌های معنوی؛ فرهنگی و میراث ارزشمند ملی می‌شود و به همین دلیل است که دشمن برای تضعیف این داشته‌ها برنامه‌ریزی، طراحی و سرمایه‌گذاری می‌کند.

حجت‌الاسلام احمدرضا شاهرخی اضافه کرد: دانشگاه یکی از کانون‌هایی است که می‌تواند این داشته‌ها را پررنگ‌تر جلوه دهد؛ زیرا دانشگاه محل ظهور و بروز ایده‌ها و تضارب آرا بوده و بدیهی است که تضارب آرا باید بر اساس منطق؛ استدلال و حکمت و به نیکوترین روش باشد.

وی مطرح کرد: دقت نظر‌هایی که در هزینه و دخل‌وخرج دانشگاه صورت می‌گیرد بسیار مهم است و باید ضمن توازن در دخل‌وخرج احساس کنیم هزینه‌هایی که صورت می‌گیرد اهداف متعالی معنوی؛ علمی، آموزشی و پژوهشی را تأمین می‌کند و کیفیت‌بخشی به آموزش و پژوهش و تحقیقات در اولویت فعالیت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی باشد.

پیروزی انقلاب اسلامی با معیار‌های مادی قابل سنجش نیست

استاندار لرستان نیز عنوان کرد: زمانی که در مجامع علمی و تحقیقاتی درباره چگونگی پیروزی انقلاب اسلامی ایران بحث می‌شود هیچ‌کدام از صاحب‌نظران و نظریه‌پردازان انقلاب نتوانسته‌اند تعریف جامعی در راستای چرایی پیروزی انقلاب اسلامی را بیان کنند و این نشانگر آن است که پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) یک فضل و نصرت الهی برای ملت ایران بود که با معیار‌های مادی قابل سنجش نیست.

فرهاد زیویار ادامه داد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی از نهاد‌های شکل یافته به برکت پیروزی انقلاب اسلامی است و انتظار  می‌رود که در ساختار‌ها باقی نماند و در برنامه‌ها و رویکرد‌هایی که در راستای حل مشکلات کشور است متفاوت عمل کند.

وی انتخابات پیش رو را یکی از ایستگا‌های مهم انقلاب اسلامی برشمرد و با تأکیر بر حضور پرشور مردم در حوزه‌های اخذ رأی بیان کرد: حضور گسترده در انتخابات در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن برای ناامید کردن مردم و نسل جوان بسیار اثرگذار و مهم است.

انتهای پیام/

ارسال نظر