صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه دفاع رساله دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بررسی می‌شود؛

چارچوبی برای مدیریت امنیت اطلاعات همسو با حاکمیت فناوری اطلاعات

جلسه دفاع از رساله دکتری با موضوع «چارچوبی برای مدیریت امنیت اطلاعات همسو با حاکمیت فناوری اطلاعات» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار می‌شود.
کد خبر : 896980

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در تاریخ دوشنبه 1402/11/30 فاطمه اخوان  دانشجو مقطع دکتری دانشگاه آزاد از رساله خود با عنوان «چارچوبی برای مدیریت امنیت اطلاعات همسو با حاکمیت فناوری اطلاعات( مطالعه موردی: شرکت نفت مناطق مرکزی ایران)» در گروه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دفاع می‌کند.

در چکیده مقاله استخراج شده از این رساله آمده است که:

«صنعت نفت به عنوان یکی از اصلی‌ترین و حیاتی‌ترین صنایع داخلی کشور، همواره با حملات سایبری و تهدیدات امنیتی مواجه بوده است؛ لذا ادغام امنیت اطلاعات در حاکمیت شرکتی ضروری و یک چالش حاکمیتی است. ادغام امنیت اطلاعات و حاکمیت شرکتی، حاکمیت امنیت اطلاعات نامیده می‌شود.

در این پژوهش با استفاده از روش فراترکیب و مطالعۀ منابع مرتبط با امنیت اطلاعات به شناسایی «عوامل کلیدی موفقیت» در پیاده‌سازی امنیت اطلاعات پرداختیم؛ زیرا قبل از هرگونه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در حوزۀ حاکمیت امنیت اطلاعات توجه به این مقوله ضروری است.

در ادامه این عوامل را بر اساس حوزه‌های تمرکز حاکمیت امنیت اطلاعات که شامل همسویی با استراتژی‌های کسب‌وکار؛ مدیریت ریسک؛ مدیریت منابع؛ اندازه‌گیری عملکرد؛ تحویل و ارائۀ ارزش؛ طبقه‌بندی نمودیم. خروجی حاصل رویکردی برای پیاده‌سازی موفق و مؤثر حاکمیت امنیت اطلاعات به‌خصوص در مجموعۀ صنعت نفت خواهد بود.»

سیدعبداله امین موسوی و ابوالقاسم سرآبادانی به عنوان استاد راهنما و مشاور، فاطمه اخوان را در نگارش این پژوهش همراهی کردند.

پژوهشگران، اساتید دانشگاه و دانشجویان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

فرهاد بامداد
ارسال نظر