صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۲

لزوم شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان

مدیرکل صندوق رفاه و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان باید به صورت جدی در دستورکار قرار گیرد.
کد خبر : 896881

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم گیوکی مدیرکل صندوق رفاه و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های خوب دانشگاه آزاد اسلامی است و گردهمایی در این جلسه در راستای توسعه و رفع مسائل برگزار شد.

وی افزود: آنچه موجب پویایی دانشگاه بوده، اقتصاد دانش‌بنیان، پیشرفت در حوزه نوآوری، خلّاقیت علمی و پژوهشی است، نوآوری، خلّاقیت و تولید علم از مهم‌ترین شاخص‌های دانشگاه برای پیشرفت جامعه است.

مدیرکل صندوق رفاه و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره تولید علم و نخبه‌پروری در دانشگاه بیان کرد: آنچه در مسیر رسیدن به اهداف دانشگاه به‌عنوان یک دانشگاه کارآفرین و مهارتی مهم بوده، برنامه‌ریزی صحیح و استفاده عالمانه از ظرفیت‌های منطقه‌ای و علمی است.

گیوکی خاطرنشان کرد: موتور محرکه اقتصاد و دانش در دانشگاه را می‌توان برنامه‌ها و طرح‌های علمی و پژوهشی، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان دانست، بنابراین شناسایی و به‌کارگیری از ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان باید به صورت جدی در دستورکار قرار گیرد.

طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان در مسیر پیشرفت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم بیان کرد: برای مرتفع شدن مسائل موجود در دانشگاه نیازمند اهتمام و تلاش مجموعه استان هستیم و برای رسیدن به این مهم باید همراهی و همکاری بیشتری داشته باشیم.

کامبیز نرماشیری تشریح کرد: با بررسی‌های کارشناسی و دقیق طرح‌های اقتصادی استان سیستان و بلوچستان برخی از آنها به‌دلیل نداشتن توجیه اقتصادی و نتایج درخور و قابل قبول تغییر کرده و با تقسیم‌بندی برنامه‌های اقتصادی به‌صورت کوتاه‌مدت، میان‌مدت، بلند‌مدت و مسئله‌محور، برنامه‌ریزی طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: برای تأمین منابع، سرمایه‌گذاری و درآمد، معیار اصلی مدیران واحد‌های دانشگاهی استان باید مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح در حوزه درآمد و هزینه باشد.

به گزارش آنا، جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با دستورکار بررسی و تحلیل عملکرد مالی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی در راستای محور‌های سند تحول و تعالی با حضور گیوکی، مدیرکل امور مالی و صندوق رفاه و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی، ناصر عرب، معاون مدیرکل امور مالی دانشگاه آزاد اسلامی، حمیدرضا اتوت، مدیر امور طرح‌ها و تفاهم‌نامه‌های بانکی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضا شورا در واحد زاهدان برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر