صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
با حضور معاون علمی؛

محصولات دارویی یک شرکت‌دانش بنیان رونمایی شد

محصولات دارویی تولید شده در یک شرکت مستقر در پارک فناوری پردیس با حضور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور رونمایی شد.
کد خبر : 896775

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محصولات دارویی جدید یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با حضور عباس علی‌آبادی وزیر صمت، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو رونمایی شد. 

محصولات رونمایی شده  شامل ۶ محصول «ولگات  اگزما - قرص جویدنی»، «ولگات  د۳- قطره خوراکی»، « ولگات  مولتی - قرص جویدنی»، «بایوبیون- ویال مایع خوراکی»، «روژویت - قرص مکیدنی»، «ایبروتینیب - قرص» و ۳ ماده اولیه «تفاسیتینیب»، «اداراون »، «ایبروتینیب» می شود.

سحر بهمنی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره خط تولید رونمایی شده گفت: مواد اولیه دارویی تولید شده در این سایت به لحاظ حدود مواجه سلامت محور در دسته مواد پر خطر قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تولید و کار با این مواد الزامات بین المللی کار و مواجه با فرآورده‌های با ۳ -۵ OEB را می‌طلبد، گفت: این محصولات در حوزه درمان سرطان و پروبیوتیک هستند که  جزء دارو‌های خاصاست.

بهمنی با تاکید بر اینکه این محصولات پس از طی مراحل فنی به بازار عرضه شده، گفت: با توجه به اخذ گواهی GMP و بهره برداری و راه اندازی این خط، این پتانسیل در شرکت وجود دارد که تنها با تولید سه ماده اولیه اداراوون، توفاسیتینیب سیترات و اپرملیست در سال اول علاوه بر تامین بخش قابل توجهی از نیاز کشور بالغ بر ۴۳ میلیون دلار صرفه جویی ارزی حاصل شود.

بهمنی افزود: دارو‌های ibrutinib, tofacitinib, apremilast به طور میانگین ۲ تا ۶ درصد قیمت دارو‌های برند خارجی هستند که این در صرفه‌جویی ارزی و پرداخت بیماران و بیمه‌ها بسیار موثر خواهد بود.

وی ادامه داد: در مورد دارو‌های ضد سرطان و سیستم ایمنی، شرایط خاص تولید آنها و تعداد محدود تولید کنندگان در دنیا و پتنت برند‌های اصلی باعث افزایش قیمت سرسام آور شده و دسترسی بیمه‌ها و بیماران را محدود خواهد کرد، اما با تولید آنها در کشور علاوه بر تولید این محصول استراتژیک می‌توان بی نیازی کشور در پرداخت ارزی بالا و حل مشکلات بیماران را متصور بود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر