صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۴ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲

جزئیات انفجار خط لوله گاز از زبان اوجی؛ همه خطوط تا غروب امروز در مدار تولید قرار می‌گیرند

وزیر نفت گفت: حادثه خرابکارانه تروریستی در خطوط انتقال گاز خسارات جانی نداشته است و تا غروب امروز همه خطوط گازی بازسازی و تعمیر شده و در مدار تولید قرار می‌گیرند؛ جای هیچ نگرانی نیست.
کد خبر : 896569

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت یک بامداد توسط شبکه عملیات‌های خرابکارانه تروریستی در دو سه منطقه خطوط انتقال گاز انفجار صورت گرفت. در ساعت اولیه همکاران حضور پیدا کردند.

وی با تأکید بر اینکه ما از قبل آمادگی داشتیم و می‌دانستیم با توجه به اتفاقات منطقه و راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن احتمال خرابکاری وجود دارد، افزود: آرایش شبکه را سریعاً تغییر دادیم و تیم‌های عملیاتی سریع در منطقه حضور پیدا کردند.

وزیر نفت بیان کرد: حادثه خسارات جانی نداشته است. هدف دشمن قطعی گاز‌های استان‌های بزرگ بود که اتفاق نخواهد افتاد. از قبل در همه تاسیسات نفتی و گازی در آماده باش بودیم.

اوجی گفت: تا غروب امروز همه خطوط گازی بازسازی و تعمیر شده و در مدار تولید قرار می‌گیرند؛ جای هیچ نگرانی نیست.

وی با تأکید بر این مطلب که تا پایان سال قرارداد ۸ میدان نفتی و گازی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار منعقد می‌شود، اضافه کرد: عقد قرارداد ۶ میدان نفتی و گازی تمام شده و عملیات اجرایی آنها شروع شده و حتی بعضی از آنها به بهره برداری رسیده است.

وزیر نفت اظهار کرد: در این دولت فرآیند ۴۰-۴۵ ماهه عقد قرارداد توسعه میادین نفتی و گازی را به ۲۰ ماه رساندیم و تلاش می‌کنیم به کمتر از یک سال بشود.

اوجی ادامه داد: میدان بزرگ نفتی آزادگان میدان مشترک با عراق است که نزدیک ۲۰۰ هزار بشکه نفت برداشت می‌شود و برنامه داریم آن را به ۵۰۰ هزار بشکه برسانیم. ما در وزارت نفت اولویت را به ظرفیت‌های شرکت‌های توانمند خصوصی گذاشتیم. پس از پرشدن ظرفیت این شرکت ها، بعداً سراغ نهاد‌های حاکمیتی خواهیم رفت.

وی افزود: قرارداد‌هایی که اخیراً در بحث توسعه میادین بالادستی و پتروشیمی‌ها و پالایشگاه بسته شده عمدتاً با شرکت‌ها و ظرفیت‌های بخش خصوصی بوده است.

وزیر نفت درباره واگذاری پروژه‌های نفتی به بخش خصوصی نیز گفت: رهبر انقلاب در قضیه واگذاری پروژه‌های نفتی به بخش خصوصی تذکر دادند؛ «سمعاً و طاعتا». 

انتهای پیام/

ارسال نظر