صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲

تکلیف ۴ هزار دستگاه خودرو و ۲ هواپیمای توقیفی از سوی سازمان اموال تملیکی تعیین شد

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرد: امسال بیش از ۴ هزار دستگاه خودرو سبک و سنگین و ۲ هزار دستگاه موتورسیکلت توسط سازمان اموال تملیکی از طریق فروش در سامانه برخط تعیین تکلیف شده است.
کد خبر : 896378

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالمجید اجتهادی امروز در نشست خبری اظهار کرد: اقدامات خوبی از سوی هر سه قوه در بخش اموال تملیکی صورت گرفته است. در سفر اخیر رئیس جمهور به استان هرمزگان اعلام شد که در دو سال گذشته برخی کالا‌ها مربوط به دهه ۶۰ تعیین تکلیف شد. به جرأت می‌توان گفت در مراکز نگهداری، کالا‌های سنواتی را نداریم.

وی افزود: بیش از ۹۷ درصد فروش اموال تملیکی از طریق مزایده‌های الکترونیک یا حراج الکترونیک انجام می‌شود. موضوع جمع‌آوری کالا‌ها در سازمان اموال تملیکی با شفافیت انجام می‌شود. از ابتدای سال ۱۴۰۲ هیچ حراج حضوری انجام نشده و فروش از طریق حراج بر خط خرده فروشی انجام شده است.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: بیش از ۱۸۰ مرحله حراج برخط خرده فروشی انجام شده که در روز ۲۲ بهمن در ۲۲ استان حراج برخط صورت گرفت. طبق مصوبات دولت امکان حضور و شرکت همه آحاد جامعه حتی کارکنان دولت در این حراج‌ها وجود دارد و هیچ واسطه‌ای در این بین قرار ندارد؛ بنابراین همه خرید‌ها از نوع مصرفی است.

اجتهادی تصریح کرد: طبیعی است که یک سری مشکلات در فروش اموال وجود دارد، اما مهم است که در بستری شفاف این عرضه انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ سازمان اموال تملیکی مقام نخست را در موضوع اقدامات برجسته در بین دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی به خود اختصاص داد.

تعیین تکلیف کالاهای قاچاق

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه رشد ۱۰۹ درصدی در تعیین تکلیف کالا‌های در اختیار را داشتیم، گفت: این کالا‌ها رای مرجع رسیدگی کننده به کالا‌های قاچاق را می‌خواهد و باید مجوز‌های مختلف را از سازمان‌های مختلف اخذ کند. طبیعی است که اگر این دستگاه‌ها تعامل نداشته باشند، این توفیقات برای سازمان ایجاد نمی‌شود.

وی یادآور شد: اکنون ۱۶۶ درصد نسبت به سال گذشته اعاده متروکه‌ها را داشتیم. بیش از ۴۰۰۰ دستگاه خودرو سبک و سنگین و ۲۰۰۰ دستگاه موتورسیکلت را تعیین تکلیف کردیم. سعی‌مان بر این بوده که از ضوابط تخطی نکرده باشیم. سال گذشته دو فروند هواپیما و تعدادی قطار تعیین تکلیف شد. امیدواریم کلیه خودرو‌های سواری تا پایان سال جاری تعیین تکلیف شوند.

اجتهادی گفت: سازمان اموال تملیکی از یک سازمان زیان‌ده به یک سازمان سودده تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات در زمینه تعیین تکلیف خودرو‌های سواری و سنگین از طریق دستگاه‌های مربوطه و پلاک خودرو‌ها صورت گرفته است. این خودرو‌ها قبلا شمارش شده، اما از سال ۱۳۹۷ به بعد بحث ثبت سفارش اینها را نداشتیم که در قانون بودجه ۱۴۰۲ این موضوع مورد رسیدگی قرار گرفت. این خودرو‌ها در حال حاضر در بازار هستند و مشکلی وجود ندارد. برخی خودرو‌های آمریکایی به لحاظ ملاحظات سازمان عرضه نشده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر