صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در گفت‌وگو با آنا؛

هتل ۴ ستاره در خیابان سمیه برای گردشگران به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: یک هتل با کیفیت بسیار خوب و بزرگ ۴ ستاره به‌زودی در خیابان سمیه تهران در دسترس گردشگران قرار می‌گیرد.
کد خبر : 896161

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته در نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شد.

پرهام جان‌افشان، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در گفت‌وگو با آنا، گفت: امسال، برنامه‌های متنوعی در غرفه استان تهران تدارک دیده شده که یکی از این برنامه‌ها، بحث فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آن است.

وی در ادامه، با اشاره به این که این غرفه در سالن B۳۸ این نمایشگاه اسکان دارد، ارائه بسته‌های متنوع سرمایه‌گذاری در این حوزه را از جمله رویداد‌های مهم برشمرده و بر همین اساس، افزود: علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های گردشگری استان تهران، می‌توانند با مراجع به غرفه و همکاران ما، در چند و، چون قضایا قرار بگیرند.

وی ضمن ابراز خرسندی از این امر که این مجموعه در سال‌های اخیر بر روی زیرساخت‌های گردشگری استان تهران کار کرده، ادامه داد: سعی شده در حداقل زمان ممکن تسهیل موافقت‌های اصولی، موافقت پروانه بهره‌برداری و موافقت‌نامه ایجاد در طی چند سال اخیر، شکل بگیرد و ثمره آن نیز این است که ما در این چند سال، ۱۴ هتل جدید و ۴ هتل-آپارتمان، اقامتگاه سنتی و هتل بوتیک سنتی، ۴ بوتیک هتل، ۱۰ اقامتگاه جدید بوم‌گردی و ۱۲ مهمان‌پذیر را به بهره‌برداری رسانده‌ایم.

جانفشان، اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر را ناشی از توجه ویژه این مجموعه به بخش اقامتی و بخش اسکان گردشگران برشمرده و با اشاره به این نکته که در اسفندماه سال جاری، در ۲ هتل در ۲ شهر استان تهران افتتاح خواهد شد، اضافه کرد: اولین هتل، با ظرفیت ۶۰ تخت با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پاکدشت و یک مجموعه اقامتی در اسفند ماه در ملارد به بهره‌برداری خواهد رسید و همچنین، یک هتل با کیفیت بسیار خوب و بزرگ، با حداقل کیفیت ۴ ستاره در خیابان سمیه در تهران در دسترس گردشگران قرار خواهد گرفت.

وی اقدامات انجام شده در این حوزه را نشان از عزم جزم استان تهران در حوزه توسعه گردشگری برشمرد و تأکید کرد: تهران، جاذبه‌های بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری دارد و در فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز این موارد مد نظر قرار گرفته است. تهران در بخش‌های دیگر، مانند مراکز تفریحی و سرگرمی، مجتمع‌های گردشگری و سفره‌خانه‌های سنتی، ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل بسیار خوبی را دارد که در این مدت، سرمایه‌گذاری‌های متنوعی توسط بخش خصوصی در این زمینه انجام شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، با بیان این که تهران، به غیر جاذبه‌های تاریخی و مجموعۀ موزه‌های بی‌بدیل و مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی و بافت تاریخی، که حتماً علاقه‌مندان به تهرانگردی در خصوص آن مطلع هستند، مجموعه‌های بی‌نظیری را در حوزه تفریح و سرگرمی در اختیار دارد، تصریح کرد: «مجموعه‌هایی مانند برج آزادی، برج میلاد، مجموعه دریاچه خلیج فارس و بام‌لند، تله‌کابین توچال، تم‌پارک‌های مختلف و دیگر موارد از این دست، می‌تواند ویژگی‌های مهم و منحصر به فرد را، از جمله بدون مانند بودن برای تهران ایجاد کند.

وی استفاده از تم‌های تهران قدیم و نوستالوژیک مانند خیمه‌شب‌بازی را یکی دیگر از برنامه‌های این غرفه برشمرد و گفت: این برنامه‌های متنوع، با دعوت از گروه‌های مختلف در غرفۀ استان تهران صورت خواهد پذیرفت. مسابقات متعددی در این نمایشگاه در نظر گرفته شده و طراحی این غرفه نیز، برگرفته از یکی از مهم‌ترین وسایل سرگرم‌کنندۀ مردم تهران قدیم، به نام شهر فرنگ است.

جانفشان، با بیان این نکته که در قدیم گردشگری به شکل امروز رواج نداشت و گشت و گذار با تور‌ها و سفر‌ها به این راحتی نبوده است، بسیاری از مردم، برای این که ببیند در دنیا چه خبر است، از طریق «شهر فرنگ»، به آینده، کشور‌های دیگر و تمدن‌های دیگر نگاه می‌کردند، گفت: این موضوع برای مردم، در زمان نبود اینترنت و دسترسی به اخبار در فضای مجازی، بسیار سرگرم‌کننده و جذاب بود و مردم از طریق این وسیله، با دنیای دیگری آشنا می‌شدند که نیاز به هیچ گونه سفری نبود و به آن، «شهر فرنگ» می‌گفتند.

وی، با اشاره به این نکته که در طراحی غرفۀ استان تهران تلاش شده فضای موجود به لحاظ فیزیکی یادآور فضای مجازی باشد، یادآور شد: ما کوشیده‌ایم تا نشان بدهیم که با حفظ سنت‌ها و فرهنگ اصیل ایرانی، می‌توان به جهان مدرن هم وارد شد و بنابراین، این موضوع دروازه‌ای به جهان مدرن است و باید گفت که با کانسپ درون «شهر فرنگ» ما به جهان فعلی و آینده می‌آئیم و کار‌هایی را که بناست در این بخش، در تهران انجام بدهیم، به نمایش خواهیم گذاشت.

وی در بخش دیگری از این گفتگو درباره ایجاد خانه خلاق گردشگری در استان گفت: کلاس‌های مختلفی در این زمینه برگزار شده و در نمایشگاه جاری نیز، خانۀ خلاق در حال تدارک کلاس‌های استارت‌آپی و کارگاه‌های علمی آموزش گردشگری خلاق است که با مشارکت خانه خلاق دیگر و اساتید دانشگاه، برنامه‌های متنوعی در این زمینه به اجرا در خواهد آمد.

جانفشان، با اذعان به این امر که تلاش شده تا با حضور و تبادل نظر با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، تفاهم‌نامه‌های مختلفی در بخش گردشگری سلامت منقعد شود، افزود: همچنین با مرکز فرهنگی-هنری شهرداری تهران، تفاهم‌نامه‌هایی را شکل داده‌ایم که به امضاء خواهد رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر