صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ورود ۲۵۰۰ دستگاه خودرو برقی به ناوگان عمومی تا پایان سال

مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت با اشاره به جزئیات واردات خودروهای برقی به کشور گفت: پیش بینی می شود تا قبل عید ۲۵۰۰ دستگاه خودرو برقی تحویل ناوگان حمل و نقل شود.
کد خبر : 896093

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم وفناوری آنا، کریمی سنجری مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صمت در گفتگویی رادیویی اظهار داشت: ۶۰۰ خودرو برقی ترخیص شده و ۶۰۰ خودرو در گمرک داریم و ۱۵۰۰ خودرو در حال حمل هستند و پیش بینی می‌شود تا قبل عید ۲۵۰۰ خودرو برقی تحویل ناوگان حمل و نقل شود.

کریمی با اشاره به رفع موانع واردات افزود: هر ماه شاهد واردات خودرو وارداتی برقی توسط خودروساز‌ها خواهیم بود به شرط انتقال فناوری که در همین حوزه شرکت‌های خودروساز مونتاژ می‌کنند و دو مدل خودرو در بخش خصوصی و دولتی در سال آینده با ۴۰ درصد ساخت وارد بازار خواهد شد.

وی در ادامه بیان داشت: با چند مصوبه خودرو‌های برقی عملیاتی خواهد شد؛ اول فروش خودرو برای ارگان‌های دولتی، فروش خودرو به اشخاص خارج از سامانه یکپارچه که از جمله تسهیلاتی است که برای استفاده عموم از طریق خودرو‌های برقی خواهیم داشت.

کریمی سنجری خاطر نشان کرد: ۱۲ خودروساز بخش خصوصی و دولتی در صف تخصیص ارز هستند تا واردات خودرو‌های برقی را انجام دهند و بلافاصله بعد از آن عمق داخلی سازی را افزایش خواهیم داد.

مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صمت گفت: دو شرکت بزرگ بر موضوع باطری سرمایه گذاری می‌کنند تا در همین راستا تولید باطری گسترش یابد. شش شرکت دیگر هم در بخش تولید ایستگاه شارژ فعال شدند که بعد از مونتاژ، مدل‌های مختلف ایستگاه شارژ را تولید خواهیم کرد تا مسیری متوازن را با هم پیش ببریم.

کریم سنجری خاطرنشان کرد: چین از ۲۰ سال پیش توانست به سمت توسعه خودرو سازی فعالیت کند و امروزه رقیب جدی کشور‌های مدعی تولید خودرو‌های برقی باشد این در کشور ما هم می‌تواند اتفاق بیفتد به شرط اینکه سیاستگذار برنامه مشخصی برای این مسیر و هدف تعریف کند.

وی اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی درست، بتدریج زیرساخت‌های لازم برای خودروساز شدن فراهم شود تا وزارت صمت با هماهنگی دیگر نهاد‌ها با کمک خودروسازان، تحولی را در ناوگان حمل و نقل شهری و بعد در دیگر خودرو‌ها فراهم آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر