صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲

پیگیری تاسیس کارخانه‌های مشترک تولید فرآورده‌های گیاهان با همکاری خارجی

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد تاسیس کارخانه‌های مشترک تولید فرآورده‌های گیاهان با همکاری خارجی پیگیری می‌شود.
کد خبر : 895486

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پانزدهمین جلسه شورای مشورتی ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی با حضور اکثریت اعضا در محل فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. در این جلسه که با محور برنامه‌های ستاد در سال ۱۴۰۳ و جمع‎آوری پیشنهاد‌های نهایی در حوزه ساماندهی و الگوسازی عطاری‎ها برگزار می‌شد، اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

در ابتدای جلسه، محمدرضا شمس اردکانی، دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به محور‌های مورد توجه ستاد برای سال آینده از فراهم کردن بستر تولید و توزیع ۱۰ داروی گیاهی در حوزه بیماری‎های مزمن و حمایت از آنها برای ورود به بازار خبر داد و گفت: با توجه به گردش مالی و بازار قابل توجه گیاهان دارویی در سطح جهانی، برنامه‌ریزی در حوزه بین‌الملل از آموزش و پژوهش گرفته تا بازرگانی، صادرات، واردات، ساخت و تولید جزو اهداف ستاد در سال آینده خواهد بود.

دبیر فرهنگستان علوم، تاسیس کارخانه‌های مشترک با کشور‌هایی نظیر چین و هند و همچنین پیگیری امور دو جانبه در زمینه دارو‌ها مانند ثبت و پتنت آنها را از جمله اهداف مورد توجه ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در سال ۱۴۰۳ دانستند.

موسس دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران، طرح کتاب قانون ابن سینا را از جمله اهداف مهم ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در سال آینده برشمرد و گفت: قرار است تا مهر ماه آینده پیش‌نویس ترجمه اولیه کتاب قانون آماده شود و هر بخش از آن در اختیار پزشکان کلاسیک قرار گیرد تا افزوده‌های خود را پس از تحلیل جنبه‌های مختلف ارائه دهند.

شمس اردکانی روش‌های به کار گرفته شده در بخش درمان کتاب قانون ابن‌سینا و بررسی تاثیر آنها پس از گذشت هزار سال را از جمله مواردی برشمرد که می‌تواند توسط پزشکان کلاسیک قابل ارزیابی باشد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر