صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۳ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲

شیرخواران هم اعتصاب غذا می‌کنند؟

یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه وقتی کودک یا شیرخواری حاضر به خوردن شیر یا غذا نیست، اصطلاحاً گفته می‌شود که در اعتصاب شیر خوردن است، گفت: این واکنش روشی است که کودک از طریق آن به شما اعلام می‌کند که مشکلی وجود دارد.
کد خبر : 895065

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ امیرحسین حسینی با بیان اینکه شیر نخوردن می‌تواند برای کودکان و والدین بسیار ناراحت‌کننده باشد، اظهار کرد: اگر نوزاد از خوردن شیر مادر امتناع کرد، تلاش برای شیردهی به کودک را ادامه دهید چرا که شیرنخوردن در کودکان دلایل مختلفی دارد.

وی افزود: اگر کودکتان از شیرخوردن امتناع می‌کند، باید عوامل مختلف را مثل  استفاده از عطر، صابون جدید یا مواد آرایشی که ممکن است رایحه آن کودک را آزار دهد، مصرف یک ویتامین یا دارو توسط مادر که باعث تغییر در مزه  شیر شده و یا در شیرخوارانی که شیرخشک استفاده می‌کنند، تغییر نوع شیرخشک را بررسی کنید.

 حسینی یادآور شد: سابقه قبلی رفلاکس معده که در برخی  کودکان و بعد از مدتی از درمان مجددا عود می‌کند، می‌تواند از  دیگر علت‌های شیرنخوردن کودک باشد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه آلرژی به غذا یا شیر جدید می‌تواند یکی از دلایل ایجد رفلاکس باشد ادامه داد: این نوع از حساسیت‌ها باعث دل درد، تهوع و یا امتناع کردن کودک از شیر خوردن می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به والدینی که کودک خود را با شیرخشک تغذیه می‌کنند توصیه کرد: چنانچه در نوزاد واکنش  تجربه نشده‌ای پس از استفاده شیر مثل تهوع، استفراغ و یا علامت‌های پوستی مشاهده کردید، ضمن مشورت با پزشک اطفال، شیر یا غذای جدید را تغییر دهید.

انتهای پیام/

برچسب ها: کودک شیرخشک پزشک
ارسال نظر