صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۲ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲

سرطان دیگر خرچنگ نیست/ درمان صد درصدی بسیاری از سرطان‌ها

یک متخصص داخلی و فوق تخصص خون و سرطان با اشاره به اینکه سرطان دیگر خرچنگی نیست که به‌راحتی بتواند به سلول‌های سالم بدن حمله کند، گفت: بیماران با شنیدن ابتلا به سرطان شوکه و ناراحت نشوند، زیرا بسیاری از بیماری‌های سرطان قابل‌درمان صد درصدی است.
کد خبر : 894856

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ مرضیه قلم‌کاری با بیان این مطلب عنوان کرد: سال‌ها قبل وقتی بیماری سرطان از سوی پزشکان پیدا و کشف شد، توصیفی که از این بیماری کردند اینطور بود که سلول‌های سرطانی مانند خرچنگ به سلول‌های طبیعی بدن حمله می‌کنند و با پیشرفتی که در بدن کرده در نهایت بیمار از پا می‌اندازند.

وی ادامه داد: در چند دهه اخیر با پیشرفت‌های که در درمان بیماری سرطان اتفاق افتاده شاید این نام گذاری روز سرطان فقط یک نام گذاری صرفا تاریخی محسوب می‌شود و واقعا دیگر بیماری سرطان آن ماهیت تهاجمی و به اصطلاح خرچنگ را ندارد.

قلم‌کاری تصریح کرد: امروزه برای اکثر سرطان‌ها درمان‌های مناسبی وجود دارد، بسیاری از بیماری‌های سرطان قابل‌درمان صد درصد است و بسیاری از این بیماری‌های سرطان نیز قابل‌کنترل است، به صورتی‌که بیمار سال‌ها می‌تواند با وجود داشتن بیماری سرطان؛ یک زندگی با کیفیت مناسب برخوردار باشد، البته درصد کمی از بیماری‌های سرطان نیز وجود دارد که در حال حاضر درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: علت اینکه این نکته را متذکر شدم برای این است که هنوز در جامعه به صورت غلط این تصور وجود دارد که کسی که مبتلا به سرطان است عنقریب زندگی او به پایان می‌رسد؛ بنابراین بسیاری از بیماران به دلیل همین شوک و ناراحتی ناشی از تشخیص سرطان به دنبال درمان نمی‌روند و متوسل به یک‌سری درمان‌های غیرعلمی شده و این مسئله منجر می‌شود به اینکه بیماری که در مراحل اولیه تشخیص، درمان قطعی برای آن وجود دارد با از دست دادن زمان، به جای می‌رسد که این بیماری در بدن پخش شده و فرصت درمان 100 درصد کاهش می‌یابد و این تجربه‌های تلخ را ما پزشکان انکولوژی به کرارات مشاهده می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین از مردم درخواست می‌شود که نگاه و دید خود را نسبت به بیماری سرطان تغییر دهند و بیماری سرطان را به‌عنوان یک بیماری قابل‌درمان و قابل‌کنترل نگاه کنند و تست‌های غربالگری و درمان‌هایی که پزشکان متخصص به آن‌ها پیشنهاد می‌کنند به‌طور دقیق انجام دهند و امیدوارانه برای درمان و ریشه‌کنی این بیماری پیش روند. ما هم امیدواریم درمان‌های نوین، هم‌زمان با کشورهای پیشرفته جهان در ایران نیز در دسترس همه مردم قرارگرفته تا پزشکان بتوانند سرطان را به‌طور دقیق کنترل و درمان کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر