مخبر: بستر سازی برای ارتقاء توانمندی جامعه پزشکی ضروری است
به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه بررسی دستاوردها، چالشها و راهکارهای حوزه سلامت صبح امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیسجمهور برگزار و تصمیمات لازم برای رفع مسائل و مشکلات موجود اتخاذ شد.
محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر اینکه باید بستر ارتقاء مستمر توانمندی و انگیزشی جامعه پزشکی و حوزه سلامت کشور را فراهم کنیم گفت: امروز جامعه پزشکی کشور از توانمندی و جایگاه علمی بالایی برخوردار هستند و لازم است ضمن تلاش برای حفظ این وضعیت، بسترسازی لازم برای رشد و ارتقاء کیفی خدمات پزشکی نیز فراهم شود.
معاون اول رئیسجمهور افزود: امروز جامعه پزشکی و دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان از مؤلفههای اقتدار کشور هستند، تصریح کرد: پزشکان، پرستاران و دستاندرکاران حوزه سلامت افرادی سالم، مومن، دلسوز و فداکار هستند که این ویژگیها را بهصورت عینی در دوران کرونا مشاهده کردیم.
وی از توانمندی علمی و روحیه ایثار و تعهد بهعنوان دو ویژگی برجسته و نقطه قوت جامعه پزشکی ایران یاد کرد و افزود: در دوران کرونا با وجود اینکه این ویروس ناشناخته بود و همه کشورها در برابر آن ناتوان بودند، بنیه علمی بالا و روحیه جهادی جامعه پزشکی ایران باعث شد بتوانیم در میان کشورهای برتر در مقابله و کنترل کرونا قرار گیریم.
مخبر با یادآوری دوران پیش از انقلاب اسلامی که به علت کمبود پزشک، نیازمند حضور پزشکان خارجی در کشور بودیم خاطر نشان کرد: در سالیان گذشته مردم کشور و حتی جانباران ناچار بودند برای معالجه و درمان به خارج بروند اما امروز تمامی خدمات پزشکی و درمانی توسط پزشکان ایرانی انجام میشود.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به گزارش رئیس سازمان نظام پزشکی در جلسه در خصوص دستاوردها و مشکلات حوزه سلامت، از تلاشهای این سازمان قدردانی کرد و گفت دولت تلاش خواهد کرد تصمیمات لازم را برای حل مسائل و چالشهای پیش روی حوزه سلامت و جامعه پزشکی کشور اتخاذ کند.
وی همچنین از سازمان نظام پزشکی خواست بهعنوان یک سازمان واسط میان حاکمیت، جامعه پزشکی و مردم، علاوه بر حمایت از پزشکان و دستاندرکاران حوزه سلامت، به دنبال ارتقاء کیفی خدمات پزشکی و رسیدگی به دغدغهها و نیازهای بیماران نیز باشد.
مخبر در ابتدای جلسه نیز با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: حیات انسان زمانی معنای حقیقی پیدا میکند که در جامعه اثرگذاری داشته باشد و امام خمینی (ره) به معنای واقعی زنده است چرا که اثرگذاری او هم در داخل کشور و هم در عرصه بینالملل قابلمشاهده است.
معاون اول رئیسجمهور افزود:تا پیش از امام راحل و انقلاب اسلامی، نحوه مبارزه در تمامی کشوها مسلحانه بود اما امروز جوامع و مردم کشورها با تأسی از امام خمینی (ره) به جای مبارزات مسلحانه، با تجمع و شعارهای آزادیخواهی، اهداف خود را در برابر حکومتها محقق میسازند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب، فرهنگی را که امام خمینی (ره) ایجاد کرد توسعه داده و سازماندهی کردند بهنحویکه امروز شاهد گسترش فرهنگ مقاومت در اقصی نقاط جهان هستیم.
انتهای پیام/