صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۱۱ ماهواره شرکت خودروسازی چین به مدار رفت

شرکت خودروسازی جیلی ۱۱ ماهواره به مدار پایین ارسال کرده تا پشتیبانی مکان‌یابی دقیق برای خودرو‌های خودران فراهم کند.
کد خبر : 894633

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، شرکت خودروسازی جیلی اعلام کرد ۱۱ ماهواره به مدار پایین ارسال کرده تا ظرفیت خود را برای ناوبری دقیق‌تر خودرو‌های خودرانش بهبود بخشد. 

گروه رسانه‌ای چین گزارش داد چین روز شنبه ۱۱ ماهواره از صورت فلکی «جیلی-۰۲» را از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ در جنوب غربی استان سیچوان به فضا فرستاد.

ماهواره‌های این صورت فلکی که توسط یک موشک حامل لانگ‌مارچ حمل می‌شد، در ساعت ۷:۳۷ صبح (به وقت پکن) از محل مشخص به فضا پرتاب و وارد مدار از پیش تعیین شده شدند. این پانصد و هشتمین ماموریت پروازی از سری موشک‌های لانگ‌مارچ بود.

ماهواره‌های صورت فلکی جیلی-۰۲ که متعلق به جی‌اسپیس، یکی از شرکت‌های تابعه برند جیلی است، عملکرد‌های ارتباطی، بهبود ناوبری و سنجش از دور را ارائه می‌دهند.

طبق برنامه این شرکت، تا سال ۲۰۲۵، در مجموع ۷۲ ماهواره برای ساخت صورت فلکی جیلی در مرحله اول پرتاب خواهد شد.

شبکه ماهواره‌های چینی تحت نظارت ارتش این کشور هستند، اما دولت از ۲۰۱۴ میلادی به شرکت‌های خصوصی اجازه سرمایه گذاری در صنعت فضایی کشور را می‌دهد. به عنوان یک قدم مهم در توسعه صنعت فضایی چین، این ماهواره‌ها امکانات بسیاری را برای سیستم مسافرتی ایجاد می‌کنند.

با راه‌اندازی این ۱۱ ماهواره، چین امکانات جدیدی را برای اپلیکیشن‌ها و خدمات مرتبط با مسافرت فراهم می‌کند. این ماهواره‌ها قادر به ارائه اطلاعات دقیق درباره شرایط هوایی هستند و می‌توانند ارتباطات سریع و موثری را در سیستم مسافرتی فراهم کنند.

علاوه بر این، این ماهواره‌ها توانایی ارائه سرویس‌های مکان‌یابی، مسیریابی و همچنین ارتباطات ماهواره‌ای برای ارتباطات مسافرین را دارند. با توجه به قابلیت‌های جدید این ماهواره‌ها، سیستم اطلاعاتی مسافرتی چین بهبود و توسعه خواهد یافت و راه‌اندازی سرویس‌های جدیدی در این زمینه امکان‌پذیر می‌شود.

این تلاش‌ها باعث توسعه صنعت فضایی در چین می‌شود و قابلیت‌های فناوری جدید را برای کشور فراهم می‌کند. با تحقق این پروژه، چین به عنوان یکی از پیشرو‌های صنعت فضایی شناخته می‌شود و قدمی مهم در توسعه صنعت مسافرتی آینده برمی‌دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر