صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

۳۴ مرکز معاینه فنی در دست ساخت است

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از فعالیت ۱۷۴ مرکز معاینه فنی با ۱۸۴ خط بازدید در کشور خبر داد و گفت: ۳۴ مرکز در حال ساخت بوده و مجوز ۶۳ مرکز دیگر در دست بررسی است.
کد خبر : 894554

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم وفناوری آنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حمیدرضا شهرکی در نخستین همایش ملی مراکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین کشور، با اشاره به نقش فرسودگی ناوگان عمومی کالا و مسافر در آلودگی‌های زیست‌محیطی، اظهارکرد: این سازمان وظیفه نظارت و راهبری فعالیت ناوگان برون‌شهری را عهده‌دار بوده و بر اساس ضوابط موجود، باید اطلاعات ناوگان فعال در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در سامانه ثبت و کارت هوشمند با هدف مجوز فعالیت در حوزه جا به جایی کالا و مسافر جاده‌ای برای آنها صادر شود.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت:‌   ۱۷۴ مرکز معاینه فنی با ۱۸۴ خط بازدید در کشور فعال است که همچنین ۳۴ مرکز در حال ساخت بوده و مجوز ۶۳ مرکز دیگر در دست بررسی است.

وی با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی ساماندهی صنعت خودرو است، گفت: یکی از رویکرد‌های کاری سازمان راهداری در سال جاری، توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل در کشور است و برای تحقق این مهم در کنار ظرفیت تولیدات داخلی، در حوزه تامین و واردات خودرو نیز گام‌هایی برداشته شده است.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ابراز امیدواری کرد: برگزاری پنل‌های تخصصی و ارائه نکات آموزشی در نخستین همایش ملی مراکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین کشور، زمینه‌ساز هماهنگی و هم‌افزایی در این حوزه بوده و با تبادل‌نظر، راهکار‌هایی ارائه شود که به‌دنبال آن همه ناوگان سنگین کشور برای دریافت معاینه فنی اقدام کنند.

شهرکی تصریح‌کرد: یکی از راهکار‌های جدی، توجه به پوشش ۱۰۰ درصدی بارنامه است و چنانچه محموله‌ها در بخش بار تحت بارنامه جابه‌جا شوند، میزان مراجعه به مراکز معاینه فنی استاندارد خواهد شد.

وی بر ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی این همایش تاکید و بیان کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی و توجه به رویکرد فناوری نوین و بهره‌گیری از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان در همایش‌های بعدی اهمیت دارد.

برپایه این گزارش، فرهاد مهریاری مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با حضور در پنل تخصصی این همایش، بر نقش موثر معاینه فنی خودرو‌ها در کاهش سوانح رانندگی ناشی از نقص وسایل‌نقلیه وسیله تاکید کرد و تجهیز مراکز معاینه فنی و افزایش نظارت دستگاه‌های اجرایی را از برنامه‌های اولویت‌دار اعلام‌کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر