صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

راه‌حلی دانش‌بنیان برای تسهیل پرداخت‌های ارزی گردشگران خارجی

متخصصان آی‌تی یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی یک اپلیکیشن هوشمند معضل پرداخت‌های ارزی گردشگران خارجی در ایران را حل کردند.
کد خبر : 894534

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر الخیرو، مدیرعامل مجموعه دانش‌بنیان فعال در زمینه فناوری اطلاعات درباره محصولات تولیدی این شرکت و کاربرد آن‌ها گفت: محصول دانش بنیان ما اپلیکیشن Toman cash شامل یک پلتفرم گردشگری مختص گردشگران حاضر در ایران است که به‌عنوان یک حلقه و زنجیره ارتباطاتی بین گردشگران خارجی و ایرانی عمل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه گردشگران حاضر در کشور به دلیل تحریم‌های بانکی دچار مشکل در پرداخت می‌شوند، تصریح کرد: گاهی مجبور هستند خدمات را با پرداخت پول نقد دریافت کنند که در این صورت نیز دچار مشکل می‌شوند و قادر نخواهند بود که از کسب و کارهای آنلاین خرید انجام دهند. ما در این میان ایستاده‌ایم و از گردشگران خارجی پول دریافت می‌کنیم و آن‌ها نیز وارد پلتفرم شده و به تعداد زیادی از کسب و کارهای ایرانی متصل می‌شوند و با پشتیبانی ما به طور آنلاین خرید خود را انجام می‌دهند.

الخیرو، اعتماد ایجاد شده در میان مخاطبان را بزرگترین یا مهم‌ترین دستاورد به دست آمده توسط مجموعه معرفی و اضافه کرد: ما اولین اپلیکیشن ایرانی هستیم که صد هزار یوزر خارجی دارد که ‌سفر را برای آن‌ها تسهیل کرده و تعداد تکرار سفر به ایران را از سوی آن‌ها افزایش داده‌ایم، اثبات این ادعا، مصاحبه‌ای است که با کاربران اپلیکیشن انجام دادیم. همچنین ما توانستیم از حجم دلالی‌ها در بازار کم و قیمت‌ها را واقعی‌تر کنیم.

وی ادامه داد: در نتیجه آن مبلغی که گردشگر هزینه می‌کرد، به جای اینکه توسط تعداد محدودی از افراد دریافت و سود آن‌ها به صورت تجمعی تقسیم شود، حالا بین کسب و کارهای بیشتری تقسیم می‌شود و اقتصاد بسیار پایدارتری از این طریق ایجاد می‌کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره حجم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این شرکت عنوان کرد: افراد حاضر در شرکت ۳۰ نفر هستند که به صورت مستقیم با ما کار می‌کنند. به صورت غیرمستقیم نیز با ایجاد نمایندگی و اجاره آن‌ها کار می‌کنیم. در هر نمایندگی یک نفر برای ارائه خدمت به کاربران مشغول‌ است و از این طریق نیز ۳۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغال دارند.

وی درخصوص نقطه تمایز شرکت با سایر شرکت‌های مشابه اضافه کرد: اگرچه به طور غیر رسمی مجموعه‌هایی هستند که در این زمینه کار می‌کنند، اما مجموعه ما لیدر بازار است و تمرکز ما بر روی حوزه عربی است. در واقع پس از دوسال فعالیت گسترده، اپلیکیشن را بر روی زبان عربی پایه‌گذاری کرده و بر روی منطقه عرب و خلیج فارس تمرکز کرده‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر